Susanne voor Mama!

Soms is het ineens heeeeel lastig om een leuk cadeautje te vinden. Zo ook deze keer met mama’s verjaardag. Ik was compleet inspiratieloos. Maar he, waarom MAAK ik dan niet gewoon iets? Juist!

De Susanne Cardigan van Compagnie M was vorige winter op facebook een gigantische hit. Die zag je honderden keren voorbij komen. En niet zonder reden. Want die staat iedereen leuk! Het is een patroon met een leuke twist, het voorpand wat omgeslagen is zodat die een zak vormt. Handig! De keuze was dan ook snel gemaakt! Patroon besteld, stof besteld. En gaan!

Zo fijn dit patroon heeft maar 4 onderdelen: voorpand, achterpand, belegdeel en mouw. Daarnaast kun je het zelf zo ingewikkeld maken als je wilt. Ik heb ervoor gekozen om de voorpanden te voeren met dunne zwarte tricot. Zodat je een sportieve / moderne look krijgt.

Hij was dan ook snel gemaakt. Lekker veel lockwerk. Gaat mooi rap! Heeeeeel even heb ik nog getwijfeld of ik ‘m wel zou geven 😛 . Ik vind ‘m zelf namelijk ook erg leuk haha. Maar ik heb nog stof, dus ik denk dat ik er voor mezelf gewoon nog één maak… ooit… iets met opleiding en eigenlijk geen tijd hebben voor dit soort dingen momenteel…

 

Patroon: Susanne cardigan van Compagnie M
Stof: Driessen stoffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *