Silhouette Cameo 3

Hier las je al dat ik zo ongeveer wegkwijl bij een Silhouette Cameo haha. Maar dat ik nog heeul even wacht met aanschaffen. Want er ligt een nieuw model op de loer! Jeej! Hier kun je info lezen over deze nieuwe prachtige machine!

Untiteld-13Kan ik dan binnenkort echt al dit bovenstaande moois gaan maken? Oew wat jeuken mijn handen om hieraan te beginnen! De software is dan ook al gedownload 😉 . Oefenen!

En… je kunt er zelfs 1 winnen! Hoe gaaf is dat?
Hoe en wat kun je hier bekijken.
Je bent er alleen wel een kvk nummer voor nodig.

Fingers crossed! Dit zou toch een te gekke machine zijn?
Al mijn hobby’s creatief bij elkaar gebracht:
– Naaisels opleuken
– Met m’n grafische skills te gekke vinyl stickers maken
– En ooow zie gewoon de plaatjes hierboven, je kan gewoon vanalles ermee!

Wish me luck? 🙂

2 gedachten over “Silhouette Cameo 3

  1. Duimen maar! Zo’n machine ziet er geweldig uit. Volgens mij zou ik moeten oppassen dat ik mijn huis dan niet té veel pimp haha. ‘gelukkig’ is de cameo veels te duur voor mij! ? maar het zou zeker leuk zijn als jij hem wint of goedkoop(er) kunt scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *