La Maison Victor mei/juni 2016

Jeej, de nieuwe La Maison Victor is uit! Op het moment toch mijn favoriete tijdschrift wat betreft naaien. Kijk met me mee wat voor moois er in deze uitgave staat!

La maison victor LMV mei juni 2016 patronen

Dit is het derde tijdschrift wat ik kocht van La Maison Victor. De eerste LMV die ik heb gekocht was de geweldige uitgave met de June dress (jaja nog steeds in wording… lukte op het naaiweekend niet meer), copacabana maxirok (ook bijna klaar, alleen nog zomen!) en de Sunny pants. En laatst heb ik de sept/okt 2015 editie gehaald. Met wel 8 dingen erin die ik wil maken, wow! Dat volgt later nog wel op mijn blog 😉 .

Maar goed ik dwaal af, nu is de LMV mei/juni 2016 uit. En hij is leuk! Yes! De vorige twee nummers vond ik niet leuk, en deze is tof!

Wat kun je er al-le-maal in vinden?

patroonoverzicht lmv mei juni 2016
– Iris jumpsuit, beetje vaag ding. Geweldige bovenkant, rare broekrok aan de onderkant. Dus daar wil ik een topje van maken. Want de bovenkant is wel heel erg leuk!
Hanna jurk, een jurk waar ik blij van wordt! V hals aan de top en een zwierrok eronder, jeej! Ik denk dat deze jurk mij leuk zal staan! Ik denk dat deze jurk heel veel dames leuk zal staan!
Gus vest, een vest voor kerels. Ik mag toch niets voor André naaien. Maar dit is een beetje een kruising tussen een vest en een blouse. Ik vind ‘m leuk. Maar uh die zal waarschijnlijk hier helaas niet gemaakt worden. Jammer!
Aster trui. Een dames trui die wordt aangeraden voor beginnende naaisters. Leuk, die wil ik maken! Ik hou wel van easypeasy projectjes!
Angel outfit. Een draak van een outfit voor baby’s… Werkelijk?… dit grenst aan… Uh oké niet mijn smaak dus 😉 moving on.
Charlie rok, een rok met een hint naar de seventies. Volgens mij staat deze ook in het boek Allemaal rokjes van Madame ZsaZsa?
Verona top. Een top die je kunt breien… Ik kan niet breien… 😉
Fran jurk. Volgens La Maison Victor ‘een losse jurk die dit voorjaar helemaal in is’. Hij lijkt me leuk. Maar ik denk dat ik me er onzeker in zou voelen. Dus deze skip ik even, for now.
Uma top. Een leuke basic top voor meiden! Leuk om met een transparante boven stof en knal effen kleur eronder te maken. Deze zie ik me wel maken voor Lana. Leuk model!
Liz jurk voor meiden. Ook een leuk model, niet al te moeilijk. Ik denk dat deze er ook wel een keer gaat komen voor Lana. Zo fijn dat ze nu in maat 92 zitten, en die LMV kinderpatronen van 92 t/m 152 gaan! Kunnen ze nog even mee!
Donna blouse voor dames. Erg leuk luchtig bloesje! Heerlijk zomers. Ja hoor ik zie de zon al komen! Deze wil ik wel erg graag een keer maken (wordt bij op de to do list gegooid…).
Rosina cardigan voor dames. Leuk, lang, los gebreid vest. Maar uh ik kan nog steeds niet breien…
Woody cardigan voor jongens. Misschien ligt het aan de gekozen stof voor het model in het nummer. Maar ik vind ‘m er een beetje raar uitzien. Niet stoer genoeg ofzo. Al lijkt die wel erg comfy! Ik denk dat ik de Camill cardigan voor jongens uit LMV sept/okt 2015 leuker vindt.
Cyriel short voor jongens. Hekkensluiter in het magazine. En de reden (samen met de Hanna jurk) waarom ik dit blad kocht. Een heerlijk patroon voor een short. Die denk ik ook best voor meiden te gebruiken valt. In het magazine is die gemaakt uit lichte sweaterstof. Ik kan me voorstellen dat dat zalig zit! Een patroon van maat 92 t/m 176, heerlijk die is lang te gebruiken!

La maison victor LMV mei juni 2016 patronen2

Ja van deze uitgave van La Maison Victor word ik blij! En naast de patronen is het ook gewoon een erg leuk blad om te lezen. En zitten er her en der nog wat kleine diy projectjes. Nog wat tips van andere blogsters, ook altijd leuk om te lezen. Ja ze doen het goed die La Maison Victor, ik ben fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *