Twee keer 2 jaar!

Hiep hiep hoera! Jens en Lana zijn vandaag twee geworden.
Het was afgelopen weekend daarom FEEST!

Lana en Jens 2 jaar

Eén van de cadeaus voor de feestvarkens was een tafeltent! Man wat een bak werk! Daar komt nog een uitgebreid verslag van 😉 . En natuurlijk mochten de verjaardagskronen ook niet ontbreken. En natuurlijk moesten die meteen met elkaar worden omgeruild. Standaard met dingen, volgens mij kan ik ze beter verkeerd om aan ze geven. Ze ruilen ze toch haha. De kroontjes van vorig jaar waren toch echt te klein geworden, dus het werd tijd voor nieuwe (vervelend zeg 😛 ).

En wat kunnnen Jens en Lana ook alweer veel meer dan een jaar geleden. Zoals lopen en praten. Heerlijk! Ik ben benieuwd wat ze over een jaar allemaal weer hebben bijgeleerd. Man wat gaat dit allemaal snel zeg!

En met twee jaar is het ‘vroeggeboorte verhaal’ ten einde. Yes! Ze krijgen straks eind april/begin mei, zo ongeveer op de uitgerekende datum (27 april) nog een aantal ’tests’ in het ziekenhuis in Zwolle. Om te kijken of ze helemaal bij zijn. Met twee jaar zouden ze helemaal bij moeten zijn getrokken qua ontwikkeling. Maar dat zit volgens mij wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *