Slingers en kroontjes!

Hiep hiep hoera! Jens en Lana zijn 1 jaar! 🙂
Gisteren waren ze jarig. 1 jaar alweer! Hoe snel is dat gegaan, jeetje!
Het was een beetje een rare start, toen ze 10 weken te vroeg geboren werden.
Maar nu gaat alles goed, en gisteren was het dan ook een mooi feest!
En bij zo’n eerste verjaardag horen natuurlijk slingers en kroontjes!

naamslingers kroontjes stof

Al voor hun geboorte had ik een naamslinger willen maken. Dat is er toen helaas niet van gekomen. Dan maar voor de eerste verjaardag. En ik denk dat ze na de eerste verjaardag mooi op hun kamer worden gehangen. Zo gezellig! 🙂

Ik kwam deze op pinterest dit idee tegen voor een naamslinger. En deze vond ik wel leuk. En erg simpel te maken. Ik heb de vierkantjes 20 x 20 cm gemaakt (dat is incl. 1 cm naad rondom). En vilten letters er met textiellijm van de hema opgeplakt. Niet wassen die dingen, dan zal het vast goed gaan haha.

Achteraf gezien had ik de vierkantjes beter iets kleiner kunnen maken. Het is nu wel een groot gevaarte geworden. Ook vind ik de kleuren combi die ik bij de slinger van Lana heb gebruikt een beetje teveel ‘That 70’s show’ geworden, haha. Misschien dat ik daar nog eens een andere voor maak.

De kroontjes heb ik al eens eerder gemaakt. En nu nog eens, zo lekker feestelijk! Ik heb nu wel van vilt een ‘button’ gemaakt met 1 erop. Deze heb ik met klittenband op de kroon bevestigd. Kan er volgend jaar mooi een 2 op komen 😉 . Tenzij ik dan weer nieuwe maak, daar zie ik mezelf ook nog wel voor aan haha.

Het was een gezellig feest. En zelfs de kroontjes vonden ze leuk! Even dan 😉

2 gedachten over “Slingers en kroontjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *