Luisterboeken ♡

Echt, luisterboeken zijn te gek! Sinds de geboorte van Jens en Lana werk ik nog 3 dagen in de week. Wat zo’n 6 uur autorijden betekend. En sinds kort ben ik weer opnieuw begonnen met luisterboeken te lenen van de bieb. En oooh wat fijn om die te luisteren tijdens het autorijden!

Waarom luisterboeken

In november/december had ik ook al luisterboeken geleend. Toen had ik er wat van Heleen van Royen en wat thrillers. Op de 1 of andere manier zijn de luisterboeken die ik kan lenen bij de bieb, voornamelijk thrillers. Of Heleen van Royen… Maar daar had ik even geen zin meer in. Dus heb ik even op de kinder afdeling gekeken 😉 . En daar zag ik Harry Potter liggen. Een mooie manier om die serie boeken nog eens opnieuw te beleven.

Maar goh wat is dat fijn joh! Voorgelezen worden tijdens het rijden. Je bent zo thuis haha. Sterker nog, je baalt als je op plaats van bestemming bent 😉 . Het is een fijne rustige overgang van werkdrukte naar thuisdrukte. Even een moment van rust! Je kunt dus lekker naar een verhaal luisteren terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Zoals bijvoorbeeld autorijden, in de trein zitten, koken, de was strijken, patroon overnemen haha. Overal waarbij je geen overig lawaai nodig bent.

Nog een voordeel van een luisterboek is, je hoeft zelf niet te lezen (doh). Eerder las ik voor ’t slapen gaan. Maar uh… de laatste tijd ben ik al bijna vertrokken voordat m’n hoofd m’n kussen heeft geraakt. Dus ik leende nog wel boeken, maar die gingen ongelezen weer retour naar de bieb…

Binnenkort maar eens kijken welke luisterboeken ik nog meer kan lenen/aanvragen bij de bieb. Iemand nog aanraders?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *