KnipMode maart 2016

Waaaat? Is de maand alweer voorbij en heb ik alweer een nieuwe Knip in de bus? Woow wat gaat dat snel! De vorige viel wat tegen. Maar van deze Knip word ik erg blij! Misschien niet helemaal van de Knip zelf, maar zeker wel van de bijlage! Daar zit namelijk een patroon in voor een King Louie achtig jurkje! Yes!

KnipMode 03 maart 2016

Kijk deze! Zo’n overslag jurkje. Vergelijkbaar met de Burda 7828. Waar ik steeds maar niet aan kan komen! En dat hoeft nu ook niet meer, jeej! En in dezelfde bijlage staat ook een leuk patroon voor een shirtje. Lekker basic, maar toch met een twist. Die wil ik ook gaan maken voor de zomer!

KnipMode maart 2016

 

 

Jup, door deze twee patronen is het voor mij een geslaagde KnipMode. Maaaaarrrr stiekem kijk ik alweer heeeeeeeel erg uit naar de volgende editie. Want de jurk die er dan in komt lijkt wel verrekte veel op de Heidi dress van King Louie (mijn obsessie haha). Ooit geprobeerd te maken, niet heel erg gelukt. En nog niet in de stemming geweest / tijd gehad om het opnieuw te proberen. Dus ik wacht nu lekker het volgende nummer even af.

KnipMode 03 maart 201619

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *