Verliefd op deze tricot met winterprint!

Of nou ja tricot… Volgens mij is het een punta di roma. In ieder geval een mooie dikke stof! Op naailes had ik deze stof op een foto voorbij zien komen. En damn… die bleef hangen! Wat een prachtige print! Compleet verliefd!

Winterprint tricot Punta di roma kriatief

En toen ik gisteren toch in Den Ham moest zijn, kon ik de verleiding niet weerstaan om bij Kriatief naar binnen te gaan. En eenmaal in het echt gezien was ik verkocht! Wat een mooie mooie mooie stof. Had ik al gezegd dat ik ‘m mooi vind? 😉 In love! Die print, met dat mooie roze en donkerrood. Wat een mooie kleurencombinatie! Geweldig!

Het was geen goedkope stof. Hij kost 14,25 per meter. Maar ooh zo mooi! 

Inmiddels heeft de stof een nacht in koud water met zout en azijn gestaan. Is die in de wasmachine geweest. En op ’t moment is die aan het drogen. Ik was al m’n stoffen voor. Het zou je toch gebeuren dat die krimpt, nadat je je kledingstuk helemaal op maat hebt gemaakt… Ik zou ‘m bijna droog blazen, zoooo graag wil ik hier een mooi jurkje van maken! 🙂

Het gaat een Harlequin jurkje worden uit La Maison Victor. Een simpel model. En nu hopen dat die mooi valt!

Voor het achterpand heb ik een (hele donkere) donkerbruine punti di roma gehaald. Eigenlijk wilde ik een andere bruine tint, die net iets warmer was. Maar helaas was daar nog maar 94 cm van 🙁 En ik ben echt 1.10 nodig voor de lengte van het achterrpand. Ik heb nog even getwijfeld om de hele jurk uit deze print te maken, maar dat vind ik denk ik te druk worden. Ook heb ik nog bij een donkerrode punta gekeken. Maar dat was toch niet helemaal mijn smaak. En ja als je dan niet meteen alles compleet haalt, blijft het weer liggen 😉 . Meteen doorpakken!

Moet ook wel, want dit is geen print die je in de zomer draag. Maar NU, gisteren eigenlijk 😉 . Wish me luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *