Blog agenda 2016

Vorig jaar had ik zelf al een blog agenda gemaakt. Superhandig, maar toch nog niet handig genoeg. Suf genoeg heb ik daar vorig jaar geen blogje over gemaakt. Maar nu een nieuwe versie, waarover ik je wel vertel haha.

Blogagenda 2016 diy

Ik vind het fijn om op papier overzicht te maken. Ik weet het, het kan ook digitaal. Maar niets is zo fijn als schrijven op papier. Dus dat hou ik zo. Ik werk niet voor niets in een drukkerij 😉 . En ook fijn dat ik daar zulk soort projectjes mag maken voor mezelf!

Vorig jaar had ik een variant die A4 was. Maar in de praktijk was dat toch wat te groot. Niet te groot om in te schrijven. Maar gewoon onhandig op ’t bureau. En het bleek steeds dat ik allerlei ideeën had. En daarmee een ‘planning’ vulde. Maar die lang niet altijd haalde. Dus ’t werd 1 en al gestreep en gedoe. Waarmee je aan ’t eind van de maand als nog geen overzicht had.

Blogagenda 2016 diy2

Vandaar nu een A5 versie. Met de maand er twee keer in. Eén keer de maand om van harte lust in te plannen, wijzigen, kliederen etc. En één keer de maand om aan ’t eind een overzicht in te zetten van wat er nou werkelijk gepubliceerd is. Vind ik handig om op terug te kijken. Elk weekend heb ik trouwens in een bold lettertype gezet. Zodat je makkelijk een weekoverzicht kan zien, ondanks dat alle dagen onder elkaar staan. Verder niet teveel poespas, want dat neemt alleen maar ruimte in!

Voor de data’s heb ik vakjes gemaakt. In de planning kant vul ik die als ze ‘af’ en klaar staan voor publicatie. Aan de gepubliceerde kant gebruik ik die vakjes om te vullen met een kleur (jaja lekker ‘josti’ maar het werkt!). Zo kan ik in één oogopslag zien wat voor soort artikelen ik vooral gemaakt heb: naaien, recepten, persoonlijk, gewoon leuk etc.

Blogagenda 2016 diy3Na alle maanden heb ik nog heel wat bladen met ruimte voor notities en to-do lijstjes. Altijd fijn! En die zijn nu alweer redelijk gevuld met uit te werken ideeën haha!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *