Besteld bij Herbert Textiel

Stiekem vorig jaar al, maar hoewel ik wel een blogje had getikt. Was ik compleet vergeten ‘m online te zetten… Iets met drukte toen haha.

bestelling herbert textiel review

Voor de mermaid blankets was ik fleece nodig. En toen kwam ik op deze dubbelzijdige fleece uit. Ook zocht ik nog wat ‘basic’ katoenen stofjes. Gewoon een mooie kleur met sterretjes. Die zijn altijd handig om andere stoffen mee te combineren in knooi projecten.

En op het moment dat ik besteld was er de grote sale. Altijd leuk. Daar vond ik nog 1 ander leuk katoenen stofje met roze en stoelen. Lekker girly! Ook heb ik nog een hele leuke tricot besteld, om een jurkje en shirtje mee te maken voor Lana. En die was maar 3,95 per meter! De andere stoffen waren rond de 5 a 6 euro. Alleen de fleece was iets duurder. Viel me heel erg mee.

Ook was de bestelling snel in huis. Volgens mij had ik het zondagavond besteld en was het dinsdag al binnen. Het werd trouwens vanuit Hengelo verstuurd, terwijl het bedrijf net over de grens in Duitsland zit. Dat viel ook nog weer mee. Verder hadden ze er nog een leuke ‘goodie’ bij gedaan, een tornmesje. Altijd handig. Ook zat er een raar kleurtje groene garen bij. Die paste niet bij iets wat ik besteld had. Maar ze zullen er waarschijnlijk vanaf hebben gemoeten ofzo. Komt vast nog een keer van pas.

De fleece en de tricot was prima kwaliteit. Maar de katoenen stofjes vielen me een klein beetje tegen. Ik vond ze wat stugger dan de katoenen stoffen die ik normaal haal. Voor fröbel projectjes niet erg. Waarschijnlijk blijven ze nog beter staan ook. Maar het voelt net iets minder prettig. Dus katoenen stofjes haal ik hier denk ik niet weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *