Knuffel Uil

Hier zag je m’n lieve kleine lavendeluiltjes, die niet Jens en Lana proof waren.
Daarom heb ik nog een grote uilenknuffel gemaakt. Eén waar ze wel mee mogen spelen.

Uil knuffel DIY stof

Het is weer van dit patroon. Nu kon ik wel printen (jeej!). En dankzij de fijne foto uitleg goed te volgen. Ik heb 1 stap weggelaten, waardoor die nog simpeler te maken was! En de voorzijde heb ik weer als ‘zakje’ gemaakt.

De basis heb ik van gewoon katoenen stof gemaakt. Maar de ‘vleugels’ zijn lekker aaibaar. En de ogen, snavel en voetjes zijn van vilt. Als vulling heb ik van alles en nog wat gebruikt. Waar ik nog ‘vanaf’ moest, zoals restjes fiberfill, restjes fleece en kussenvulling. Dat ruimde weer mooi op!

En de knuffel is goedgekeurd hoor! Lana ging er meteen mee vandoor en gebruikt ‘m het liefste als hoofdkussen. Ze ploft ‘m midden in de kamer neer en gaat er vervolgens lekker op leggen. Lief! Schatje is het ook! En de knuffel ook 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *