Nagellaktasjes

Ja meervoud, niet van dat benauwde haha. Dit is zo’n leuk ding. En met tiener nichtjes in de familie is het een superleuk ding om cadeau te geven. Ik kreeg al wat oohs en aahs van nichtjes, Yes!

Manicure wallets noodlehead

Hier maakte ik ‘m al eerder. En als je dan zo’n patroon eenmaal gemaakt hebt wordt het makkelijker ofzo. Het kost dan minder tijd. Want je hebt al uitgezocht hoe het in elkaar steekt. En dat ‘wat-en-hoe’ gedeelte kost bij mij normaal redelijk veel tijd 😉 .

Oké het knippen gebeurd ook nog steeds niet vanzelf. Maar het is te overzien. Deze vier heb ik in 2 avonden gemaakt. Valt mee toch? Het patroon kun je trouwens hier vinden. Deze blogster is ook fan van dit patroontje en maakte ook al verschillende leuke nagellaktasjes!

Inmiddels zijn er twee van vergeven. Met wat leuke nagellakjes erin is ’t echt helemaal een top cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *