Theemapjes!

Jaja die mogen natuurlijk niet ontbreken op de boerenerfmarkt! Daarom een kleine oplage gemaakt 😉 . Hierbij de eerste vier van de reeks!

theemapjes stof diy

Het moge duidelijk zijn dat ik een theeleut ben. Hier had ik mijn eerste variant gemaakt. En hier kun je zien hoe je ze zelf ook kunt maken. Maar deze mapjes blijven handig in je tas!

Ik drink meestal rooibosthee. En dat heeft niet iedereen. En nou ben ik meestal niet te kieskeurig en drink dan een andere smaak. Maar soms is het toch ook even fijn, bijvoorbeeld op werk, om ‘mijn eigen thee’ uit m’n tas te kunnen trekken!

Maar oi wat heb ik me op de hals gehaald met die markt! Die komt al snel dichterbij! En ik dacht: Ach er komen nog heel wat vrije dagen aan. En dat is/was ook wel zo… Maar die worden overdag toch echt goed gevuld door Jens en Lana. En ohja we gaan ook nog een weekendje weg met de schoonfamilie. Even vergeten dat er dan een weekend weg valt waarin ik iets kan maken… woops! En er stond ook in een ander weekend al wat op de planning. Ai toen had ik nog maar twee ‘vrije’ weekenden over. Er begint hier lichte paniek te ontstaan 😉 . Gelukkig hebben we de avonden nog!

Nog een ding wat ik geleerd heb: niet meteen tien tegelijk maken! Ik was ook bezig met een projectje zakdoekdozen (want die staan zo gezellig!). En dacht ‘handig’ te zijn door er meteen tien (ja je leest het goed… niet van dat benauwde…) tegelijk te maken. Scheelt tijd als je steeds dezelfde handeling doet. Maar uh een dommigheidje vergeten… Mijn label erin te zetten. Dus uhm die tien kunnen: Of uit elkaar getorned worden… Of zonder label afgemaakt worden. Ik ben er nog niet uit welke optie het wordt. Voor nu liggen ze even ver uit mijn gezichtsveld. Wens me maar succes de komende weken 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *