Fris&Vrolijk op de Boerenerfmarkt in Vriezenveen!

Bij ons in het dorp wordt op 5 juni een Boerenerfmarkt georganiseerd bij de Peddemorsboerderij. Mijn buurvrouw zit in het bestuur daarvan en vroeg of dat niet wat voor mij was. Oei, dat lijkt me wel leuk maar ja iets met tijd…

Koelefair 2015 Markelo aankondiging

Op de foto hierboven kun je wat dingen zien die ik gemaakt heb.

Na wat wikken en wegen toch toegezegd. Want het lijkt me wel gezellig. Kan ik gelijk oefenen voor bij de Koelefair ๐Ÿ˜‰ . Het is alleen al wel snel…. Heeeel snel! 5 juni welteverstaan. Nog een maand de tijd dus! Nu scheelt het al wel dat het kraampje volgens mij niet die giga afmetingen heeft zoals bij de Koelefair, maar toch.

Gelukkig heb ikย deze maand mooi veel vrije dagen, zoals 5 mei, pinksteren, hemelvaart etc. Dus ik heb gelukkig wel wat ruimte om het een en ander te doen. Maar uh sociale status staat ย de komende maandย uit ๐Ÿ˜› .

Wat ik ervan begrepen heb, is het een redelijk kleine markt. Met zo’n 25 kraampjes. Zowel binnen als buiten. Het is van 14.00 uur tot 21.00 uur. Een mooie middag en avond. Nu hoop ik wel op mooi weer, want ik heb aangegeven dat ik wel buiten wil staan. Daar staan de meeste kramen en dat leek me wel gezellig! Maar nu is er dus serieus werk aan de winkel! Maar dat werkt voor mij het beste, een deadline ๐Ÿ˜‰ . Loop ik niet zo te lantefanteren haha.

Mocht iemand trouwens nog tips en trics hebben over het staan op een markt, dan hou ik me aanbevolen!

2 gedachten over “Fris&Vrolijk op de Boerenerfmarkt in Vriezenveen!

    • ๐Ÿ˜› Uh laat ik eerst deze markt maar eens afwachten. Ik denk dat ik daarvoor niet eens alles op tijd afheb… Dus uh ik laat die even overgaan ๐Ÿ˜‰ . Na deze markt gaan we ons vol op ons huis afmaken storten ๐Ÿ™‚ . Dit heb ik ook een beetje in een opwelling toegezegd ๐Ÿ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *