Sneak peak – april #1

Bij anderen vind ik het altijd leuk om even achter de schermen te kijken.
Hoe hun week eruit zag. Dat wilde ik zelf ook wel eens uit proberen.
Bij deze mijn eerste sneak peak 😉 . (jaja de naam schaamteloos overgenomen van misslipgloss.nl)

Wandelen met Jens en Lana

Vorige week donderdag was ik thuis en het was zulk lekker weer. En ineens wilde ik dit ook wel eens proberen! Dus vandaar hier de eerste poging haha. Want ik vergat steeds foto’s te maken. Maar ik vind het wel leuk. Ook leuk om aan het eind van het jaar een fotoboek van te maken! Leuk voor later om te zien hoe je leven er op bepaalde momenten uit zag! Vaak zitten in fotoboeken de ‘aparte’ momenten die we vastleggen. Terwijl ik het zelf zo leuk vind om de ‘gewone’ dingen ook terug te zien. Ready? Hier komt die:

Het was donderdag dus heerlijk weer. Dus heb ik lekker lang gewandeld met Jens en Lana. Omdat Lana een beetje haar in haar ogen en oren had hangen wilde ik ook een afspraak maken bij een kapper. Eenmaal daar hadden ze meteen wel tijd. En mocht Lana voor ’t eerst naar de kapper 😉 . Helaas vergeten daar een foto van te maken. Jens heeft nog niet zo heel veel haar, dus die mag later een keer haha. Wel topsport hoor zo’n kleintje knippen, die steeds wil kijken waar de schaar blijft. Maar het ging goed. Lana gaf geen kik, vond het alleen maar interessant!

Zelf babyvoeding maken

Eens in de 3 dagen maak ik voeding voor Jens en Lana. Deze keer bloemkool, aardappel en gehakt. Dit doe ik in een pan met ‘stomertje’ (hoe heet zo’n ding officieel? stoommandje???) en dan stomen maar tot het gaar is. Vervolgens een beetje prakken met wat roomboter erdoor. Ze vonden het weer heerlijk!

IMG_0416

’s Avonds deed ik nog boodschappen bij de C1000. Maar het lijkt er nu toch echt op dat dit binnenkort ook Jumbo gaat worden. Steeds meer C1000 producten worden vervangen door Jumbo. Ook is de ingang verplaatst en is er begonnen met verbouwen. Ik ben benieuwd hoe het wordt!

IMG_0417

De laatste tijd heb ik eigenlijk niet meer veel tijdschriften bekeken. Maar ik had nu even zin om te neuzen. En ik kwam deze 2 tegen, die me allebei wel leuk leken. Niet meegenomen, want ik heb nog zat thuis liggen wat ik wil lezen of maken 😉 . Maar er zaten wel wat leuke dingen in… Hmmzz..

IMG_0424

Vrijdags moest ik weer werken en toen ik ’s ochtends naar Zwolle toe reed, kwam ik dit tafereel tegen in de buurt van Dalmsholte. Zo bizar, de mist die gewoon 2 meter boven de grond hangt. Daar moest ik wel even voor stoppen!

IMG_0421

’s Avonds even goed genieten van een lekkere mok thee! Riessense Kruuderieje welteverstaan 😉 . Deze haalde ik een tijdje geleden bij Mainstreet in Rijssen. Een superlekkere thee met rooibos, citrus en earl grey. Mijn favorieten gecombineerd! Zo maak je mij blij haha.

Een tijdje geleden liet mijn collega haar super awesome theekastje zien. Te gaaf! Zoiets wilde ik ook wel, maar ik zou niet weten waar ik het moest laten. Na een beetje googlen kwam ik bij de Ikea Ribba plankjes uit. Die zijn eigenlijk bedoeld voor schilderijen. Maar daar kun je ook prima wat anders opzetten. Zoals deze kruidenpotjes, ook van de Ikea. Waar ik dan weer losse thee in heb gestopt. Het werkt wel zo’n plankje, want nu drink ik bijna dagelijks losse thee. Terwijl ik het eerder steeds vergat, als het in de kast stond. Zo lekker! Vooral combinaties met rooibos zijn mijn favoriet!

IMG_0429

Onze zaterdag was mooi rustig, dat mag ook wel na afgelopen weken. We waren het ook wel even nodig om bij te tanken! Ik had van een dag eerder nog rijst over, daar heb ik maar wat rijstekoekjes mee gemaakt. Met appel, rozijnen en kaneel. Mjam!

IMG_0430

Het is nu officieel: mijn geurtje is op. In plaats van mijn gebruikelijke J’adore had ik de vorige keer Valentina gehaald. En deze is nu op. Hoewel ik parfums lekker vind, vergeet ik ze steeds op te doen. Dus hier heb ik zo’n anderhalf jaar mee gedaan… duzz… Het wordt nu weer even sparen voor een nieuw geurtje. Ik denk dat ik nu toch wel weer de J’adore wil halen. Maar jeetje worden die geuren steeds duurder? Ik zag dat ik ook nog een doosje met testers had liggen (die vergeet ik ook altijd te gebruiken…). Eerst die maar eens op maken en dan weer zo’n fijne J’adore halen!

Zondag vierden we de verjaardag van mijn vader 🙂 . Daar waren ook veel van mijn ooms en tantes. Leuk want die zie ik niet meer zo vaak! Al hielden Jens en Lana ons ook wel goed bezig 😉 .

IMG_0431

Maandag moest ik voor controle naar de tandarts. Hoewel ik nu een SUPERFIJNE tandarts heb! Hoeveel verschil dat kan maken! Nog steeds is het geen hobby 😉 maar het is niet meer zo erg om er naartoe te gaan. Wat ben ik nog steeds blij dat ik zo’n 3 jaar geleden kon overstappen naar haar! Gelukkig was er nu niets aan de hand en mag ik over een half jaar terug komen.

Verder was het weer heerlijk weer! Heb ik weer veel met Jens en Lana gewandeld op Vriezenveen. Ik moest m’n nieuwe ID kaart nog ophalen, de bieb had nog een reservering voor me klaarliggen en wilde ik nog even kijken voor zomerjasjes voor Jens en Lana. Ze vinden dat wandelen echt heel leuk! Lekker brabbelen met elkaar en om zich heen kijken, heerlijk!

’s Avonds ging ik naar een meisje die ik via het Sancho forum had gesproken. Ik had ergens op gereageerd, toen stuurde ze mij een berichtje dat zij dat patroon ook had. En dat ik ‘m wel van haar mocht lenen. Ze had me wel eens eerder aangesproken en ik was wel nieuwsgierig geworden haha. Wat een actieve dame! Wow, zo jong en dan al in ’t bestuur! Van alles en nog wat aan het organiseren en regelen. Ze had me al wel eens gevraagd om ook lid te worden van Sancho, maar ik zag daar het nut niet zo van in. Het klonk me een beetje stoffig in de oren. Maar door haar verhalen ben ik toch wel nieuwsgierig geworden. Wie weet dat ik het aankomende jaar ook clublid wordt. Ze hebben nu aankomend weekend een weekend met 40 dames en dan een heel weekend naaien! Wooow! Wat kun je dan veel maken! Of niet, als het supergezellig is 😉 .

IMG_0449 kopie

Dinsdag en woensdag waren weer een gewone werkdagen. Te lekker weer om te werken, maar helaas moest het toch maar gebeuren haha. Hierboven op de foto zie je onze CTP. Met dit apparaat maak ik platen voor de drukker. En de platen waren op en ik moest weer nieuwe erin stoppen. Elke plaat is beschermt met een dun papiertje. Welke ik gebruik voor het maken van patronen. En aangezien ik mijn patroonpapier op had, ben ik deze berg even netjes gaan leggen, zodat ik weer een voorraad heb 😉 .

IMG_0452 kopie

Dit was mijn reservering van de bieb. Lissette Jonkman met ‘Schrijven Kreng!’. Een superleuk boek! Hier heb ik in mijn pauze iets van kunnen lezen. Dat smaakte naar meer! Hopenlijk heb ik aankomend weekend meer tijd om te lezen!

IMG_0456 kopie

En alweer de laatste foto. Onze maaltijd van woensdag 😉 . Een pizza van Turks Brood. Heerlijk en snel klaar! Precies wat we nodig zijn op woensdag. Dan ben ik meestal pas rond 18.00 – 18.15 uur thuis. Dan doen we eerst Jens en Lana nog hun laatste papfles. Tandjes poetsen, pyjama aan ’t hele riedeltje. En dan zijn we zelf pas na 19.00 uur toe aan eten. Dan hebben we niet zo veel zin meer om uitgebreid te kokkerellen… Dinsdags heb ik meestal nog wat over van de vorige dag. Maar woensdagen is nogal een dingetje. Het wordt weer tijd om dingen in de vriezer te gaan koken!

Ik hoop dat je deze sneak peak leuk vond. Ik weet nog niet of er een vervolg komt. Maar het was leuk om eens te proberen!

2 gedachten over “Sneak peak – april #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *