Gerimpelde rokjes!

Makkelijk om te maken. En met een hoog cute-heids-gehalte als eindresultaat!
Gerimpelde rokjes!

gerimpelde rokjes diy rimpel rokje

Vlak voor Jens en Lana geboren zijn, kreeg ik via mijn nichtje allemaal leuke babyspullen. Deze gaven haar schoonzus en zwager aan ons. Terwijl ze ons helemaal niet kennen. Erg bijzonder! 🙂 Daar waren we erg blij mee! Maar voor wat, hoort wat. Het heeft even geduurd, maar we konden wat terug geven!

Van mijn nichtje hoorde ik dat hun 2 meiden hebben van zo’n 3 en 1 jaar. Ik wilde zelfgemaakte rokjes geven. Maar dan nog een leuk model zoeken he! Uiteindelijk kwam ik bij deze beschrijving uit. Een leuk en makkelijk te maken rokje!

De maten waren een grote gok, ik heb de meisjes waarvoor ik dit maak namelijk nog nooit gezien. Maar daarom had ik een rokje gezocht waar elastiek bovenin moest. Dan valt er nog een beetje mee te ‘smokkelen’. Het grootste rokje heb ik met één elastiek van 3 cm breed gemaakt. Maar daar had ik niet meer genoeg van voor het tweede rokje. Daar heb ik twee rijen elastiek van 2 cm gebruikt. En eigenlijk, vind ik het door die twee rijen elastiek, ook nog leuker vallen!

Ik ben heel benieuwd wat de dames ervan vinden!

3 gedachten over “Gerimpelde rokjes!

 1. Hallo,

  De dames en ik vinden ze erg leuk!!! Echt super schattige rokjes ♡.
  Door het elastiek passen ze ook bij allebei goed, heel knap dat je ze zelf hebt gemaakt.
  Was echt niet nodig geweest hoor, maar de meiden gaan ze vast met plezier dragen.

  Groetjes Anita

 2. Wat een leuke rokjes heb je gemaakt!
  Een lief gebaar om iets terug te geven, en zeker een zelfgemaakt. Op die manier weten de ontvangers dat je er tijd en liefde hebt ingestoken en je er hebt over na hebt gedacht, dat zullen ze zeker leuk vinden!

  Dank je wel voor de link naar mijn blog!
  Groetjes,
  Handemade Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *