Blue band bordjes

Laatst kregen Jens en Lana ineens onverwachte post! De Blue Band was zo aktief!
Ze kregen namelijk een bordje voor het eerste boterhammetje, grappig!

gratis blue band bordjes

Geen idee hoe we eraan komen. Volgens mij kom je als zwangere op allerlei lijsten te staan, waar je dan weer post van ontvangt. Zo ook van de Blue Band. Omdat ze een half jaar zijn. Inmiddels zijn ze 8,5 maand (gaat hard!). Maar gecorrigeerd inderdaad een half jaar šŸ˜‰ . Leuk dat ze zo attent zijn.

Het eerste boterhammetje moet nog even wachten. Momenteel zijn ze druk met groente en aardappelen aan het ontdekken. Lana vindt bijna alles wel lekker. Jens kan daarentegen heel wat vieze gezichten trekken. Zo zijn bloemkool en courgette NIET lekker. Die worden dan ook lekker weer uit gepfffffffffttttt šŸ˜› .

Ooit heb ik bij de supermarkt eens een kookboekje van de BlueBand mogen ontvangen. Super leuk gemaakt, leuke vormgeving en leuke recepten. Ik heb er al heel wat uitgekookt. En na het koken schrijf ik er dan meteen maar even bij wat we ervan vonden. Handig voor een volgende keer. Doen meer mensen dat? Vroeger vond ik het echt super zonde om in boeken te schrijven. Maar nu heb ik zoiets van: Het is mijn boek, en ik vind dit handig. Nu moet ik wel zeggen dat ik dit alleen bij kookboeken doe.

Eigenlijk haal ik bijna nooit Blue Band (ssstt). Maar ze hebben wel een leuke vormgeving in dit soort dingen. Lekker kindvriendelijk!

EĆ©n gedachte over “Blue band bordjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *