Tas voor taart!

Een taartje wordt hier nog wel eens gemaakt. En zo nu en dan zelfs meegenomen naar iemand. Maar het vervoeren ervan is vaak een dingetje. Want waarin doe je dat?
Vanaf nu in mijn taarttas!

taarttas tas voor taart

Ik heb daarvoor deze tutorial gebruikt van Sew Natural. Maar de maten iets aangepast. Mijn tas is ongeveer 20 cm hoog geworden. Ik heb de tweede optie qua afwerken gekozen. Omdat ik zowel de binnen- als buitenzijde heb gemaakt van tafelzeil.

In mijn hoofd werd de tas perfect vierkant, en bleef die ook zo vierkant staan. Uhm tja, dat gebeurd natuurlijk niet. Bij het staan wordt die iets ovaler. Omdat ik dat toch niet zo mooi vond voor deze tas, heb ik aan de zijkanten kam snaps geplaatst. 7 cm vanaf de naad.
Zo wordt de taarttas niet zo breed, en blijft de taart er stevig in staan.

Het idee van een taarttas laat me nog niet helemaal los. Misschien dat ik nog eens een ronde variant ga maken. Aan de hand van deze tutorial. Maar dan met de hengsels en
de afwerking zoals ik dat nu heb gedaan.

Eén gedachte over “Tas voor taart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *