Koken met Karin – Zonder pakjes & zakjes 2

Jeej! Een nieuw kookboek voor ‘de collectie’ haha. Voor mijn verjaardag had ik een
Bruna bon gekregen (altijd leuk!) en die is nu ingeruild voor dit schitterende kookboek.
Het is het kookboek van Karin Luiten geworden: Koken met Karin – Zonder pakjes en zakjes 2.

koken met karin zonder pakjes en zakjes 2 review

Ze is ook bekend van haar website: Koken met Karin. Waar je ook veel recepten kunt vinden. En ze heeft al een hele reeks met kookboeken uitgebracht. Welke allemaal
op leuke wijze in elkaar gezet zijn. Veel leuke lijntekeningen om de boel net even
wat gezelliger te maken. Had ik al verteld dat ik een kook- of diy-boek vooral haal
op layout… Tja… Het moet er wel gezellig uitzien natuurlijk. Inspiratie voor mijn werk
als dtp’er noemen we dat 😉 .

Van Karin Luiten heb ik nu 3 kookboeken. De andere kookboeken die ik van haar heb zijn: Lekker Opscheppen (Wat eigenlijk een kinderkookboek is. Maar die vind ik vaak het leukst! Geen ingewikkeld gedoe met rare ingrediënten e.d. 😉 ) en Kleine moeite, groots effect (deze vind ik eigenlijk het minst leuk, hier heb ik ook nog niet veel uitgemaakt. Hier staan recepten in met ingrediënten die toch moeilijker te verkrijgen zijn, dan haak ik eigenlijk al een beetje af. Dit was 1 van de eerste kookboeken die ik zelf haalde).

In dit nieuwe boek zijn de meeste recepten zonder rare ingrediënten die je bij een mysterieuze toko (die hier nergens in de buurt is) moet halen. Daar houden we van!
Ik heb al heeeel wat recepten gezien die ik binnenkort graag een keer wil proberen.
Zoals de lente-ui soep, Bounty’s, een pasta, oma’s kipstoofschoteltje en nog heel
wat andere dingen.

Het vorige boek (pakjes en zakjes 1) vond ik niet leuk genoeg om te halen. Niet genoeg recepten die mijn aandacht trokken. Maar dat is in dit boek wel anders! Ook uit het boek ‘Lekker opscheppen’ heb ik al veel gemaakt. En veel wat ik nogal eens herhaal hier in de keuken. Ik denk dat dit boek net zo’n topper wordt! 🙂 Inmiddels hebben we er al heerlijke gehaktballen uit gegeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *