Jens en Lana: Lid van de Bieb!

Jaja, dan kun je nog geen woord zeggen. En dan ben je al lid van de bieb, hihi.

bibliotheek twenterand vriezenveen

We kregen van de Bibliotheek Twenterand een brief. Dat ze in samenwerking met de gemeente en het JGZ (consultatiebureau) alle kinderen een lidmaatschap aanbieden. Superleuk! Ze hebben een speciale baby afdeling. Boekstart noemen ze dat.
Met allemaal van die zachte stoffen doekjes met knispers enzo.

Mijn eerste reactie was wel: Iew! Want uhm… ze stoppen ALLES in de mond 😉 .
Maar, verzekerde de medewerkster mij, ze wassen en desinfecteren alle babyboeken.
Na elke inlevering. Ook zitten al die boekjes in een plastic hoesje verpakt.
Wat dan wel weer fijn is!

Naast een lidmaatschap pasje, kregen ze elk nog een leuk koffertje van BoekStart. Met daarin een stoffen boekje, een boekje met cd met kinderliedjes en nog wat info dingen.

Zelf ben ik ‘kind aan huis’ bij de bieb. Vroeger kwam ik er al veel en dat is niet veranderd. Alleen naar welke bieb ik ga is veranderd. Was dat vroeger Hellendoorn of Nijverdal. Tegenwoordig ga ik natuurlijk in Vriezenveen naar de bieb. Maar het leuke is, dat je in heel Overijssel boeken kunt lenen. Dus ik heb ook wel eens in Zwolle Zuid (vlakbij mijn werk) wat boeken geleend.

Ook vind ik het superfijn dat je via internet boeken kostenloos kunt aanvragen. Nu zit ik bijvoorbeeld nog te wachten op de boeken: Stof voor durf-het-zelvers en Leuks met tafelzeil. Zo kan ik eerst zien of ik die boeken Echt leuk vind. Of dat ik maar een paar dingen leuk vind. Welke ik er dan uit over kan nemen/kopiëren.

Zelfs de Knipmode en Knippie kun je lenen 🙂 Hoe leuk is dat! Oké oké het is volgens mij wel duidelijk dat ik ‘fan’ ben van de bieb. Leuk dat ik voor Jens en Lana nu al boekjes
kan lenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *