1 jaar Fris&Vrolijk!

Wauw, wat gaat een jaar snel. En wat was afgelopen jaar een bizar jaar.
Verhuizen, zwanger worden, erachter komen dat het een tweeling is.
De geboorte van Jens & Lana. Alles was bizar!

1 jaar online

En dan natuurlijk feest vandaag! Ik ben nu 28 jaar en mijn blog is 1 jaar online!
Het begon als een blog over alles wat ik leuk vind en is sinds februari veranderd in een update blog over hoe het gaat met Jens & Lana en ons. En wat was het makkelijk dat ik al een blog had en dat we iedereen op deze manier op de hoogte konden/kunnen houden. Erg fijn, want iedereen apart beantwoorden was gewoon te zwaar voor ons.
We zaten (en zitten soms nog) in een roes.

Hoe gaat het nu dan?
Het gaat oké. Jens is nog wel vaak aan het huilen daarvoor zien we sinds deze week een osteopaat. Maar het is een lief kereltje dat lekker geluidjes begint te maken. En als hij lacht dan smelt je gewoon! Met Lana gaat het geweldig! Het is een vrolijk en rustig dametje. Maar vergis je niet, ze heeft nu al een eigen willetje en kan op tijden ook erg fel zijn.
Ook heeft ze naast ontzettende lieve lachjes ook al hele ondeugende lachjes. Ze pakt je dan helemaal in hihi. Lana vind het ook erg leuk om naar de mobile te kijken en met de babygym te spelen.

En met mij.. tja wat zal ik zeggen. Ik verlies nog steeds bloed… Never ending story begint het ondertussen te worden. Erg vervelend en vermoeiend. Op de echo’s wordt er wel iets ‘wits’ gezien, maar het is niet duidelijk wat het is. Omdat de placenta zo raar en ver zat ingegroeid hebben ze niet alles kunnen verwijderen. Omdat ze dan door de baarmoeder wand heen zouden gaan en in mijn darmen terecht zouden komen. Niet helemaal de bedoeling. Mijn eigen gynaecoloog weet niet meer zo goed wat ze nog kunnen doen. Daarom is er nu hulp ingeroepen van een specialist uit Nieuwegein. Daar heb ik morgenochtend een afspraak. In eerste instantie krijg ik een hysteroscopie. Dan gaan ze met een camera kijken, zie je toch wat meer mee dan met een echo. Hopen dat ze daar in Nieuwegein een oplossing weten. Het zou fijn zijn als ik dit gedoe allemaal kan afsluiten! Omdat ik daar morgenochtend al zo vroeg moet zijn vier ik helaas ook mijn verjaardag niet dit jaar. Jammer want ik vind verjaardagen leuk: taarten maken, hapjes verzinnen 😛 .
Nou ja volgend jaar dubbele pret dan maar. Want ook André zijn verjaardag is er dit jaar bij in geschoten.

Fris & Vrolijk
Ik ben deze blog begonnen om mijn passies te delen. En daar wil ik zo ondertussen ook weer mee verder gaan. Misschien dat ik nog eens een bericht plaats over Jens & Lana. Maar het zal niet meer m’n ‘hoofdonderwerp’ op de blog zijn 😉 . Dat zijn ze in het dagelijks leven haha. We zitten nu in een fijn ritme. En het is voor mij ook fijn om zo nu en dan met iets anders bezig te zijn. Het begint dan ook weer ontzettend te kriebelen om lekker te gaan bloggen over van alles en nog wat 😉 . Dus hou me in de gaten!

3 gedachten over “1 jaar Fris&Vrolijk!

  1. Gezondheid en geluk gaat voor alles, Jolanda! We zien volgend jaar wel. Dan maar een groot feest als alles goed gaat.
    Nogmaals van harte gegeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *