Kraamvisite is welkom!

We hebben het de hele tijd nog afgehouden. Maar we zijn er inmiddels alle vier wel
aan toe 😉 . Wie Jens & Lana in het echt wil komen bewonderen is van harte welkom!
Wel graag even bellen/appen/mailen. Onze gegevens staan op het geboortekaartje.

muisjes roze en blauw

Wanneer zijn ze wakker?
Wel even handig om te weten wanneer je de meeste kans maakt om ze ook daadwerkelijk wakker mee te maken 😉 . Meestal zijn ze ergens tussen onderstaande tijden wakker.
– ’s ochtends tussen 10.00 uur en 11.00 uur.
– ’s middags tussen 14.00 uur en 15.00 uur.
– ’s avonds tussen 18.30 uur en 19.30 uur.

Geboortekaartje
Het geboortekaartje wat ik eerder al noemde is voor mij ook wel een vreemd verhaal geweest. Ik heb er nog niet eerder over geschreven, maar moet het toch nog kwijt.
Voor mijn werk maak ik natuurlijk heel vaak geboortekaartjes. En als ik dan door de trotse ouders wordt gebeld dat de kleine spruit geboren is. Dan maak ik de kaartjes, als het even lukt, dezelfde dag nog klaar.

Het was dan ook erg vreemd voor mij, om de geboortekaartjes pas na ruim een maand (!) op de post te doen! Maar eerder durfden we toen niet. We wilden eerst zeker weten dat alles goed ging, wat iedereen zal begrijpen denk ik. Door alle omstandigheden hadden we nog een extra briefje met uitleg over de situatie toegevoegd. Met o.a. de mededeling dat we op deze site aan zouden geven wanneer kraamvisite welkom is.  En dat helemaal matchy matchy in dezelfde ‘huisstijl’ als het kaartje EN adresdrager 😉 Je werkt bij een drukkerij of niet haha.

geboortekaartje tweeling

Goed, einde van het verhaal, wie Jens & Lana wil komen bewonderen is van harte welkom. Wel graag even laten weten wanneer je wilt komen! 🙂

 

4 gedachten over “Kraamvisite is welkom!

 1. Hoi Jolanda en André, een hele fijne kraamtijd gewenst met veel gezellige bezoekjes.
  Hilbrand en ik vertrekken zondag voor 3 weken naar Noorwegen. Wij zullen daarna een keertje komen. groetjes

 2. Hallo Jolanda en Andre.
  Heerlijk dat het nu allemaal stabiel is en dat de tijd van echt genieten is gekomen, geniet van alle bezoekjes en kadootjes (die er natuurlijk bij horen)
  we willen met het maandagavond groepje natuurlijk komen “kraamschuden” en jullie kindjes komen bewonderen. We vonden dat eerst de voorrang naar familie, vrienden en kennissen gaat, dus we willen eigenlijk na de vakantie langskomen, maar dan overleggen we nog wel met je wanneer het uit komt.
  veel plezier met de kraambezoekjes

  groetjes Karin

  groetjes Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *