Jens & Lana – Wireless :)

Hier weer een berichtje over Jens & Lana. Het is allemaal nogal druk voor ons, dus de berichtjes tikken schiet er een beetje bij in 😉 . Maar het gaat allemaal de goede kant op! Een week geleden zijn de monitoren eraf gegaan en zijn ze dus ‘wire-less’ 😉 draadjesvrij dus haha. Zooooo veel makkelijker met alles. Het enige wat ze nu nog hebben is een sonde.

Schermafbeelding 2014-04-01 om 10.33.34

Jeej, alleen bedjes en geen monitoren meer! 🙂

Maar ook daar heeft Jens niet meer zoveel zin in, en heeft deze eruit getrokken. Omdat hij momenteel de fles goed drinkt, kijken ze het even aan of deze eruit mag blijven. Ik ben met aanleggen gestopt, was even iets teveel voor me geworden. Dus ik kolf en dat krijgen ze uit de fles te drinken.

Bij Jens gaat dat inmiddels dus goed, drinkt sinds gisteren vrijwel iedere fles leeg. Lana vind de sonde nog wel makkelijk. Zij drinkt de helft van de fles leeg en valt dan in slaap. Het is ook allemaal best veel voor zo’n kleintje! Maar ze doet het steeds beter!

Inmiddels is Lana ook al 2 keer in bad geweest. Ook zij vind dit erg fijn! Ze begint trouwens steeds meer rossig haar te krijgen 🙂 cute! Jens is lekker blond met een beetje rossig er door. Hieronder gewoon een foto omdat die lief is haha. Links is Lana, rechts is Jens.

Schermafbeelding 2014-04-01 om 10.34.05

2 gedachten over “Jens & Lana – Wireless :)

  1. Fijn dat het zo goed gaat! Ze zien er hier heel tevreden uit! Ik hoop dat jullie ondanks alle drukte er toch ook echt van kunnen genieten! Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *