Fop Speen?

Het einde van Lana & Jens in het ziekenhuis begint in zicht te komen! 🙂 Het hing de hele tijd nog af van Lana die de fles nog niet goed leeg dronk. Ze kunnen pas mee naar huis als ze allebei elke voeding de fles helemaal op drinken. En nu vanavond was het zover….

Schermafbeelding 2014-04-08 om 23.12.44

Jaja, foto’s maken en de fles geven tegelijkertijd… 😛

Per ongeluk hadden we Lana de fles van Jens gegeven. En die dronk ze keurig LEEG! Maar Jens had dus de fles van Lana. En hoewel hij normaal altijd de fles leeg drinkt. Nu al sinds 30 maart! Kreeg hij maar met moeite melk uit de fles van Lana. Wat blijkt nu, die speen die erop zit is niet goed. We weten niet wat er mis mee is, maar ze krijgen er maar met moeite melk uit.

Geen wonder dat Lana de fles niet leeg kreeg! Omdat haar HB gehalte ook erg laag is (4.9) en ze de hele tijd erg vermoeid oogde. Dacht iedereen dat ze daardoor ook de fles niet leeg kon krijgen, puur omdat ze te vermoeid zou zijn. Maar ja als je zo ontzettend veel moeite moet doen om een paar druppels uit de fles te krijgen dan wordt je ook wel moe ja 😉 .

Maar goed, ze heeft nu 2 flesjes achter elkaar leeg gedronken! Yes! Het einde van het ziekenhuis begint dus hopelijk in zicht te komen! Ze moet nu eerst een aantal dagen elke voeding zelf helemaal hebben gedronken voordat de sonde eruit mag. En als die eruit mag zal het nog wel een aantal dagen duren voordat ze mee mogen. Maar er begint eindelijk wat schot in te komen! Zo fijn dit! Helemaal happy nu! 🙂

Ondertussen gaat het met Jens nog steeds erg goed. Hij meld zich goed, vaak horen we hem halverwege de gang al haha. Zal mij benieuwen hoe dat straks thuis gaat!
Nog steeds zijn ze allebei ‘fan’ van bad. En na de fles geven zitten we nog vaak een tijd met ze te knuffelen! We genieten in ieder geval erg veel van hun allebei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *