Jens in bad en Lana in de wieg!

Deze week is Jens weer in bad geweest. Deze keer kregen we hulp en veel tips van de fysio! Erg fijn. En Lana mocht in de wieg! πŸ™‚

2014-03-18 11.52.07

Dit was voor Jens de derde keer in bad. De eerste keer vond hij het geweldig. De tweede keer hadden we weinig tot geen hulp en schreeuwde hij alles bij elkaar. Deze keer was de eerste keer in Almelo. En daar komt de eerste keer de fysio even helpen met het in bad doen. En ons tips geven. Deze keer was hij weer volop aan het genieten. Erg fijn voor ons om te zien πŸ˜‰ . Lana is nog niet in bad geweest. Misschien dat dat binnenkort ook mag, nu ze in de wieg ligt.

Jahaa ze ligt in de wieg! πŸ™‚ Yes! Weer een grote stap vooruit. Woensdag (19 maart) mocht ze in de wieg. Ik was met de lactatiekundige bezig met Jens aan de borst te leggen. En toen ik daar klaar mee was lag ze al in een wieg. Ik had helemaal niet gemerkt dat ze haar daarin legden. Zo druk met borstvoeding!

Schermafbeelding 2014-03-21 om 11.04.06

De verzorgster had me wel verteld dat Lana in de wieg mocht. Maar met Jens werd daar in Zwolle helemaal een ‘moment’ van gemaakt. Dat AndrΓ© heeft kunnen filmen toen. Dus ik ben heel blij dat ze in de wieg ligt. Maar ik vind het toch achteraf wel een klein beetje jammer dat hier niet echt een ‘momentje’ van is gemaakt.

Maar goed ze ligt hier lekker in, met kleertjes aan! In 1x een heel ander gezicht πŸ™‚ . Dat vond ik met Jens toen ook al zo bijzonder hoe je kindje er dan ineens echt ‘baby’ eruitziet. Zo groot πŸ™‚ . In de couveuse was ze namelijk ook al flink aan het rond bewegen, en vooral niet blijven liggen zoals je haar neerlegde haha. Ze heeft al eens achterin de couveuse helemaal opgerold gelegen. Maar vooral vaak scheef of helemaal overdwars. In een bedje liggen ze wat strakker met een deken en laken erover heen. Dan voelen ze zich schijnbaar wat meer geborgen en blijven ze lekker liggen. Meestal dan πŸ˜‰ .

Ook heb ik inmiddels met haar borstvoeding mogen oefenen. Hoewel Jens vooral veel hapt en daarna weinig doet. Was zij na 1x happen meteen flink wat eruit aan het halen. Even de ‘schade’ inhalen denk ik. Bijzonder hoe verschillend dit per kind is.

Het is ook wel bijzonder dat ze meteen merken als je er bent. Als we met de één bezig zijn met verschonen. Laat de ander ook meteen even wat van zich horen. Zo van: joehoe hier moet je ook zijn hoor πŸ˜‰ .

6 gedachten over “Jens in bad en Lana in de wieg!

  1. Geweldig wat mooi is dit ,inderdaad ineens is net of ze groter worden .
    We genieten van je verhalen en hopen dat het nu echt verder goed mag gaan
    Liefs t Jenny en ome Jan

  2. Wat mooi om te zien, dat het zo goed gaat. Zulke schatjes, lana heerlijk in haar wiegje en je kunt zien dat Jens echt geniet in bad, fijn hoor voor jullie.
    geniet er maar van.

  3. Wat mooi, Jolanda, fijn dat alles goed gaat. Jullie zoontje kijkt zo tevreden in zijn badje, en zijn zusje slaapt zo lekker. Geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *