Jens & Lana zijn thuis!

Oké oké ze zijn alweer een goede week thuis 😉 . Maar je zult begrijpen dat wij onze handen vol hadden en daardoor geen tijd en puf voor een berichtje tikken. Op goede vrijdag mochten ze eindelijk naar huis. Een bijzonder goede vrijdag voor ons dus.

Schermafbeelding 2014-04-27 om 18.01.26

Die week zouden ze eigenlijk dinsdag al naar huis mogen. Maar Lana dronk nog wat twijfelachtig, totdat ze zo weinig dronk dat ze weer een sonde kreeg. Daarnaast werd ik ineens heel erg verkouden/ziekig…. 🙁 bummer. Maar ik moest en zou ze die week thuis krijgen (verder niet eigenwijs hoor…). En dat was gelukt! Vrijdag mochten ze eindelijk mee!

Schermafbeelding 2014-04-27 om 18.00.58

En nu zijn we alweer een week verder, lekker cliché, maar wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel! We zijn een paar hele lekkere dagen, maar ook een paar heeeeele vermoeiende dagen verder. Vanaf gisteravond ging het eigenlijk wel lekker, en daar waren we ook hartstikke aan toe. Want slaap kwamen we op dat moment heeeel erg te kort!

Gisteravond en vannacht hadden we allebeide het idee dat we net 5 minuten lagen en dat ze alweer huilden. Terwijl we alweer 3 of 4 uur verder waren, en dus alweer tijd voor een nieuwe voeding! Compleet van de wereld, met 2 schitterende kindjes als wekker 🙂 . Hopen dat ze het vannacht ook weer zo braaf gaan doen!

Langzaamaan krijgen we een beetje ritme en beginnen we te wennen aan alles. Maar tegelijkertijd komt ook alles in 1 keer aan. Hoe gek alles verlopen is. Hoe ontzettend heftig het eigenlijk is geweest. We zijn superblij dat alles goed gaat. Maar af en toe baal ik ook nog wel een beetje dat van een kraamtijd absoluut geen sprake is geweest.

Gelukkig heb ik nog wel iets kraamhulp gehad toen we thuiskwamen. Ik was er wat sceptisch over, wat kan ik in vredesnaam nou hebben aan 15 uurtjes kraamhulp. Maar wat jammer dat dat alweer voorbij is! Wat heb ik veel gehad hieraan, wat jammer dat het zo kort was! Maar hierdoor hebben we wel een goede start thuis gekregen. Ik denk dat het heel anders zou zijn verlopen zonder al deze fijne hulp!

Schermafbeelding 2014-04-27 om 18.01.10

Onze voortuin is trouwens ook mooi versierd! 🙂 Door de familie van André en door onze leuke nieuwe buurt! 🙂 Gezellig zo die tuin! Zijn we erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *