Jens & Lana – Eerste dagen in Almelo

Inmiddels zijn we alweer 5 dagen verder. Wat gaat dat toch snel! We konden gelukkig snel wennen in Almelo. Een privΓ© kamer voor ons vieren, daar wen je wel snel aan πŸ˜‰ .

Gelukkig is Lana ook weer aan het bijkomen. Sinds vandaag is de antibiotica eraf. Ook heeft ze sinds gisteren geen CPAP meer. Het lijkt weer de goede kant op te gaan. Daarnaast treffen we haar nu steeds scheef, overdwars, of helemaal achter in de couveuse aan πŸ˜‰ . Ze doet haar grote broer na, die deed dit ook in de couveuse.

Wel haalt ze nog steeds erg oppervlakkig adem. Dit mag ze nog en is schijnbaar niet apart voor zulke vroeg geboren kindjes. Maar voor ons als ouders is het elke keer weer schrikken als we op het scherm ‘0’ zien staan. Er is ons uitgelegd, dat als de hartslag en de saturatie (zuurstof in het bloed) nog goed is, dan is er geen reden tot paniek. Maar ja we zijn een beetje schrikkig geworden van alles.

Verder gaat het met Jens ook helemaal goed! Hij vermaakt zich prima in Almelo. Begint rond de voedingstijden lekker te mopperen (food NOW πŸ˜‰ ). Ook gaat het oefenen aan de borst goed. Het zal nog wel een tijdje duren voordat dit echt lukt. Want vaak is hij na een aantal keer te hebben geprobeerd erg moe en valt hij lekker in slaap. Voor Lana is het proberen aan de borst nog te veel inspanning, daar moet ze nog iets sterker voor zijn. Maar ik denk dat dat binnenkort ook helemaal goed gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *