Smoothies!

Met zo’n mooi nieuw apparaat moet je natuurlijk wel meteen even smoothies testen!
Hieronder zie je welke smoothies ik gemaakt heb.

smoothiesHier komen ze van links naar rechts:

De groene smoothie
Dit is bruisend mineraalwater met peer en kiwi. Lekker fris, ik denk dat dit in de zomer nog lekkerder is! Alleen omdat het mineraalwater met koolzuur was, kwam er een behoorlijke druk op het apparaat te staan. Hierdoor lekte hij iets. Niet rampzalig veel, maar toch iets.

De ‘rozige’ smoothie
Dit is een restje aardbeien yoghurt met wat gewone yoghurt en iets melk. Daardoor zit een perzik uit blik en een banaan. Heerlijk zoet deze smoothie! Ik had deze met de ‘frozen’ beker gemaakt. En deze smoothie was mijn favoriete van de 3. Heerlijk romig en zoet mmmmmmm nog één? 🙂

De gele smoothie
Dit is sinaasappelsap met wat ananas en perzik uit blik. Gewoon classic :). Lekker!

Voor deze smoothies heb ik niet apart iets gehaald, gewoon een gevalletje UWYH
(Use What You Have). Daar hou ik van! De koelkast en fruitschaal een beetje leger maken ;). Ik had nog 2 ananasschijven over van een recept. Ook had ik nog iets perzik over van een taart die ik had gemaakt (verschijnt later online). Gewoon een gevalletje van lekker restjes opmaken!

Vorige zomer heb ik ook een keer heeeel veel fruit gekocht op de markt. En daar allemaal kleine pakketjes van gemaakt en deze in de diepvries gedaan. Zo heb je altijd wat voor een smoothie klaarliggen. Superhandig! Dat ga ik komend zomer wel weer doen. Zeker nu we een grotere vriezer hebben, lekker een voorraadje aanleggen!
Want in de zomer zijn vaak de fruitsoorten die lekker zijn in een smoothie in de aanbieding, zoals aardbeien mjam! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *