Smoothiemaker

Wie houdt er niet van? Smoothies! Yes please! Al een paar jaar had ik deze smoothiemaker. Maar helaas besloot deze niet meer te doen :(. Tijd voor een andere! Want zo’n smoothiemaker is toch wel errug fijn!

smoothiemaker miniblender 212065

Toevallig had ik gezien dat je bij de T-mobile (waar ik al vanaf dat ik een mobiel heb, klant ben) met je spaarpunten ook een smoothiemaker kon bestellen. Ik had precies genoeg punten ervoor. Je moet er maar niet over nadenken hoe lang je daar wel niet voor hebt gespaard, maar goed. Met m’n sim only abonnement schieten de spaarpunten gelukkig niet zo hard op ;).

De nieuwe smoothiemaker
Het is geworden: de Princess miniblender 212065. Een hele mond vol. Ik heb ‘m nu een paar keer gebruikt en ben er erg enthousiast over! Bij mijn vorige smoothiemaker moest je de beker eronder schroeven en dan het geheel op de kop draaien. Met als gevolg dat wanneer je de beker los maakt, je altijd de machine er iets onder krijgt.

Hoe werkt deze
Bij deze duurde het even voordat ik het helemaal doorhad hoe het werkte. Maar je zet je mesje op de beker. Deze gaat in z’n geheel op de kop op het apparaat. Dan klik je het vast. En zodra het vastzit, dan werkt die ook meteen. Je hoeft geen knop in te drukken. (Ik zat eerst natuurlijk mooi op het zilveren rondje onder te drukken, maar die is dus gewoon voor de mooi 😉 ).

Het is wel fijn dat je het mesje op de beker schroeft. En dat deze niet los in het apparaat zit. Hierdoor hoef je maar weinig schoon te maken. Alleen het mesje en de beker. Superhandig!

Het is wel echt een ding voor 1 persoon. De bekers zijn redelijk klein. Bij mijn vorige apparaat gebruikte ik altijd de grootste beker. Zodat we met z’n 2en een lekker sapje hadden. Maar hierbij heb je wel iets minder.

En verder…
Wat ook wel fijn is, is dat er een deksel bij zit. Deze past op de bekers, waardoor je het eventueel kunt meenemen naar bijvoorbeeld je werk. Ook zit er nog een bekertje en een apart mesje bij. Hier zou je koffiebonen en kruiden mee kunnen malen. Maar ik denk dat ik die niet ga gebruiken. Koffie drink ik niet. En ik zou niet weten welke kruiden ze toch bedoelen die je kunt malen? Iemand een idee?

Verder zit er ook nog een beker bij die je in kunt vriezen. Hiermee kun je koude smoothies/milkshakes maken. 🙂 Gaat in de zomer vast van pas komen!

Al met al ben ik erg blij met het apparaat. Ik vind het dan ook lekker om ’s ochtends als ontbijt een smoothie te maken. Of ’s avonds als toetje. Of gewoon tussendoor. Uhm ja ik lust eigenlijk altijd wel een smoothie haha.

3 gedachten over “Smoothiemaker

 1. Heey Eten,

  Leuk stuk!
  Ik ga ‘m ook bestellen via T-Mobile. Leuk zo’n extratje!

  Ik denk dat ze met kruiden bijvoorbeeld vanille bedoelen. Kan je misschien wel mixen met ijs of yoghert/vla?
  Dan maak je er een frozen yoghurt van!

  Derek.

  • Hoi Derek,

   Dank je 🙂
   Inmiddels heb ik ‘m al een tijdje, en het werkt nog steeds super! Vooral het weinige schoonmaken is geweldig! 🙂 Ook de beker die in de diepvries kan, maakt heeeeeeerlijke smoothies!
   Veel plezier ermee!

   Groetjes Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *