Zwangerschaps workout

Jaja, ook als je zwanger bent moet je goed blijven bewegen. Nu doe ik ZwangerFit.
Maar dat is meestal maar een minuut of 20 rustig ‘sporten’ en vooral veel uitleg
over de zwangerschap en het bevallen. Dus heb ik daarnaast eens op youtube
wat workouts opgezocht.

zwangerschaps workout

Degene die ik het meeste doe is de ‘10 minute prenatal workout‘. Dit is een filmpje van
de trainer van Heidi Klum. Via Fitsugar heb ik dit filmpje gevonden. Oké oké het is wat Amerikaans. Maar ik heb ergere ‘amaaaaazings’ gezien :P. Ik vind het een fijne workout
in de zwangerschap. Dit filmpje behandeld je hele lichaam. Het is trouwens ook fijn dat linksboven in het scherm de tijd mee loopt. Of beter gezegd aftelt. Dan weet je nog hoe lang je ‘moet’. Maar over het algemeen vliegt de tijd voorbij met deze workout. Alles volgt elkaar snel op!

En hoe verder ik in de zwangerschap kom hoe meer ik echt ‘genoeg’ heb aan deze
10 minuten per keer. Niet te gek doen dus. In het begin deed ik rustig een paar video’s achter elkaar. Maar nu ben ik bijna 27 weken zwanger van onze tweeling en is 1 filmpje per keer genoeg! 🙂 Of nou in ieder geval met een flinke pauze ertussen.

Een ander filmpje dat ik vaker doe is de ‘Prenatal lower body workout‘. Ook dit filmpje is van Fitsugar. Hierbij draait het vooral om je benen/billen en lage rugspieren. Lower body dus ;). Zeker het stukje op de grond vind ik best heftig worden de laatste tijd. Maar goed ook dit filmpje is maar 10 minuten. Goed te doen dus!

Ach, als je op youtube zoekt op ‘prenatal workout’ dan vind je heeeel veel filmpjes met workouts voor tijdens je zwangerschap. Zeker nu ik iets minder werk heb ik meer energie over. Waardoor ik graag dit soort workouts doe. Keep healthy! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *