Rituals Hammam

Ruim een jaar geleden kwam ik ‘om’ in de douchespullen. Maar ik wilde graag Rituals Hammam, want dat ruikt zo lekker. Ik heb dat toen niet gehaald, want eerst moest ALLES op. Ook handig met verhuizen, minder zooi mee te slepen ;). En nu heb ik
ein-de-lijk alle douchegel/bodylotion enzo op. En was het dus tijd voor Hammam! Jeej!

rituals hammam

Ik denk dat de meesten het wel herkennen. Dan krijg je met je verjaardag weer douchespullen. Of met 1 of andere actie bij de supermarkt/drogist/parfum of weet ik veel. Ik had gewoon veel douchegels, bodylotions en bodybutters. Ook veel van die kleine tubes en potjes. Maar ja als je dan zelf iets haalt wat je Echt lekker vind gebruik
je dat weer eerst en blijft de rest natuurlijk liggen ;).

Dus ik vond dat ik eerst alles moest opmaken, voordat ik zelf weer eens wat aanschafte. En als dat gelukt was ‘mocht’ ik Rituals Hammam halen haha. Ik moet zeggen dat ik er nu dan ook extra van geniet. Vooral van die bodycreme. Ik was vergeten hoe lekker die ruikt en hoe zacht die je huid maakt!

De drogist in het dorp hier verkoopt sinds kort ook Rituals. Fijn dat je het ‘zo’ kan halen. Maar aan de andere kant… maakt dat Rituals naar mijn mening wel weer iets minder speciaal ofzo. Ik vind die winkels toch altijd wel heeel fijn om in te snuffelen.
Of nou ja die in Zwolle dan, de rest ken ik eigenlijk niet.

Maar goed Rituals blijft topspul, maakt niet uit welk product, het is eigenlijk altijd fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *