Wat heeft 2013 mij gebracht?

Jaja het einde van het jaar. Worden we toch nog allemaal een beetje sentimenteel…
Wat heeft 2013 mij allemaal gebracht? Veel leuke en bijzondere dingen!

2013

Thuis!
Een van de grootste dingen is ons huis. Na 7 jaar te hebben gehuurd hebben we dit jaar in september ons eerste eigen koophuis betrokken! (Niet dat we van plan zijn dit vaker te doen hihi, wat mij betreft blijven we hier!) Wat een plezier en rust hebben we hier, nu al! En dat terwijl er toch nog veel moet gebeuren in huis. Maar ik geniet hier erg! Het is ook een erg fijne buurt waar we in terecht zijn gekomen :). Gelukkig! Dat weet je altijd toch pas ‘echt’ als je er woont!

Twins!
Daarnaast zijn we zwanger geworden van een tweeling! Who would have thought!
Een jaar geleden had je me echt nog niet over kinderen hoeven beginnen…
Grappig hoe je kijk op dingen soms zo snel kan veranderen! We kijken ontzettend
naar ze uit en hopen dat alles goed met ze blijft gaan. Een tweeling… hihi…
Onze tweeling… Dit hadden we ons nooit kunnen bedenken!
Maar wat zijn we er blij mee!

Fris & Vrolijk!
Natuurlijk is mijn blog afgelopen jaar, op mijn verjaardag, gestart. Heel lang heb ik erover zitten denken. En nu toch eindelijk doorgepakt! Oke de posts zouden nog iets frequenter kunnen. Maar als je bedenkt wat er privé allemaal speelt: zwanger, huis,
werk etc. Vind ik het tot nu toe niet gek gaan. Ik heb er veel plezier van.
Het geeft me inspiratie. Precies wat ik nodig was! Als je dan bedenkt dat ik in 2007
al begonnen was met LadyRoom, mijn eigen online tijdschrift. Toen zei André al:
Maak er toch een blog bij naast. Had ik maar geluisterd ;). Maar het leek me toen
nog ‘raar’ ofzo… Ik was er nog niet aan toe.

Quote

Mooie quote uit de Flow!

Yep dit waren toch wel de grootste dingen van het afgelopen jaar! 🙂
Ik ben heel benieuwd naar wat 2014 ons allemaal gaat brengen.
Ik hoop op een mooi jaar! Iedereen het ga jullie goed en tot in 2014!
Fijne jaarwisseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *