Mama Agenda 2014

Naast dat ik notitieboekjes helemaal leuk vind, heb ik ook iets met agenda’s.
Elk jaar weer DE agenda uitzoeken, waar je het hele komende jaar in gaat
schrijven en kijken 🙂 Heerlijk!

Mama agenda 2014HET plan
Ik was van plan dit jaar zelf een agenda te maken. Op zich heb ik het ontwerp al bijna klaar. Links ruimte voor notities en rechts de 7 dagen van de week. Met alle dagen evenveel ruimte! Dat vind ik fijn, want de meeste agenda’s hebben voor t weekend veel minder schrijfruimte. Terwijl ik dan juist de meeste dingen heb. Door de weeks werk ik en nou ja dat hoef ik natuurlijk niet elke dag op te schrijven ;). Dit ontwerp was gebasseerd op de agenda van Moleskine. Die ik in eerste instantie leuk vond, maar in het echt vond ik ‘m wat tegenvallen. Toch te saai ofzo. Dat kan ik leuker maken haha.

En toen
Maar toen viel mijn oog op de ‘Mama agenda’ van ‘Jij&Je kinderen’. Deze is EN leuk opgemaakt. EN voor elke dag evenveel ruimte. EN een extra notitievakje. EN op mat hvo papier (glanzend papier terwijl je erin moet schrijven hoe verzinnen ze t toch elke x weer… zucht..) Hoe maak je mij blij, nou hiermee dus! Na toch nog even twijfelen (want ja dat doe ik nou eenmaal haha), heb ik deze Mama Agenda aangeschaft. Hoe toepasselijk ook voor komend jaar :).

Wat vind ik leuk aan de Mama Agenda van Jij&Je kinderen:
De voorzijde kun je zelf aanpassen, door er bijvoorbeeld een eigen foto in te schuiven.
Of juist een leuke quote. Deze kun je het hele jaar door aanpassen zo leuk! Door de hele agenda staan leuke tips, quotes en illustraties verwerkt. Handige checklists voor verschillende dingen zoals inlog gegevens zodat je het niet vergeet. Ook de post-its achterin zin erg handig en leuk! fluo roze!

Wat vind ik minder aan de Mama Agenda:
Soms zijn weken opgedeeld in 4 pagina’s ipv 2. Bijvoorbeeld bij een nieuwe maand of met feestdagen. Of er zit een leuk kaartje tussen de 2 pagina’s, waardoor je niet meteen het hele weekoverzicht hebt. Ik hou van overzicht, dus dit vind ik iets minder.

Nu binnenkort nog ‘even’ de tijd zoeken om rustig te gaan zitten, en alvast alle verjaardagen e.d. in te vullen! 🙂
Mijn eigen ontworpen agenda ga ik ook nog maken. Dan gebruik ik die voor deze blog. Alles mag dan wel digitaal zijn, maar van schrijven op papier wordt ik toch echt heel blij! Maar dat zal in een latere post volgen, wanneer die daadwerkelijk af is.

 

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *