Sewing saturday: Broodmandje

Op de blog van ByMiekk vond ik een hele tijd geleden al de tutorial
voor het broodmandje. Het is een makkelijk en redelijk snel project.
Ook leuk om iemand cadeau te doen.

Broodmandjes

Al kwam ik weer eens achter dat je ECHT netjes moet werken. En niet ‘even snel’ ;).
Dat blijft toch een beetje mijn valkuil. Te enthousiast worden, het te snel af willen hebben zodat ik het kan gebruiken. Niet alle ‘hoeken’ zijn echt vierkant geworden… Maar al met al vind ik het er nog redelijk uit zien . Ze hebben ons inmiddels al heel
wat avonden van stokbroodjes voorzien :D.

De onderkant is wel een beetje slap. Je moet wel echt je handen eronder houden als
je het mandje wilt pakken. Misschien een volgende keer toch een soort van ‘hardere’ versteviging zoeken misschien? Ik heb ook wel ergens gezien dat iemand er karton
in verwerkte. Dan is die wel goed stevig, maar het lijkt me niet zo handig i.v.m. het uitwassen ;). Nou ja, hier denk ik nog even verder over. Mocht iemand een goed idee hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag.

De stof heb ik ooit eens op het stoffenspektakel gekocht.
Je kan natuurlijk voor de buitenkant een andere stof gebruiken dan voor de binnenkant. Maar ik vond dit stofje zo vrolijk dat ik hier bij bleef :).

2 gedachten over “Sewing saturday: Broodmandje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *