Inspiratie bij de Ikea

Deze week ben ik bij de Ikea in Hengelo geweest. Ik moest er even wat voor iemand ophalen, en ja als ik er toch ben dan doe ik ook maar meteen de volle toer
door de winkel :).

Ikea

Sorry voor de slechte foto’s. Deze zijn met mijn mobiel gemaakt.

Ik was er al een poos niet meer geweest en met onze verhuizing in het vooruitzicht werd het nodig tijd om eens rond te kijken. Veel gemaakte huiskamers/slaapkamers/indelingen had ik nog niet gezien. En wat zag er veel weer goed uit! Creatieve dingen zie ik daar altijd! Leuke ideeën hebben de mensen van Ikea!

Zo zag ik bijvoorbeeld dat er ergens een gordijn over de muur was gemaakt, bij wijze van behang. Zag er zoooo gaaf uit! Ook wilde ik even kijken naar de Liatorp salontafel. Deze hebben we eerder gezien, maar we hebben toen een andere gehaald. Ik heb de tafel weer bekeken en ik vind nu de Liatorp salontafel ERG gaaf :)! Dus die mag er best komen!

Ook hadden ze een leuk idee voor gordijnen. Het eerste stuk gordijn was gewoon wit.
Daaronder was een andere stof vastgenaaid, hier zat onderin een zwaardere buis.
Dit gedeelte kun je oprollen en vastzetten met een strook klitteband. Het klinkt een beetje raar, maar ik heb een foto gemaakt :). Het zag er echt leuk uit, of het praktisch is weet ik niet.

Verder zag ik nog dat ze een plankje aan de muur hadden gemaakt en daar 2 sierlijke poten onder hadden gezet. Een soort sidetable idee. Superleuk!

Te veel cuteness! 🙂 Hoewel ik van wit, romantisch, stof, oké een beetje truttig ben. Is manlief van zwart, hoogglans, leer, strak en stoer. Dus samen het huis inrichten is een hele tour. In ons eerste huurhuis had ik schijnbaar alles wat hij ooit had uitgezocht, door de jaren heen het huis uitgewipt, hihi. Dus toen we anderhalf jaar geleden verhuisden vond hij het een mooi moment om meer inspraak te krijgen. Tja. Toen werd er dus veel zwart en hoogglans… Jeetje daar zie je ALLES op!

Dus nu we weer gaan verhuizen grijp ik mijn kans schoon om de inrichting weer iets aan te passen ;). We zullen zien hoe alles loopt, ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Eén gedachte over “Inspiratie bij de Ikea

  1. Ikea blijft leuk en inspirerend ja. Klinkt trouwens wel als een mooie combi hoor, witte basis, zwarte accenten, romantische stofjes in combinatie met stoere accessoires van ruw leer. Ik zie het helemaal voor me 😀 Veel succes met de interieur-strijd! Hier hebben we die om de accentkleuren. Ik wil blauw, manlief niet. Die wil alles behalve blauwtinten. Ook een leuke uitdaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *