Ontwerpen van geboortekaarten en posters!

De laatste weken is het op de drukkerij wat rustiger. Veel mensen zijn op vakantie. Wat betekend minder telefoon -> wat betekend meer tijd voor creatieve uitspattingen! Jeej! Daarom ben ik weer verder gegaan met het ontwerpen van nieuwe geboortekaartjes en geboorteposters voor onze eigen collectie.

hip geboortekaartje confetti jongen

Heerlijk om daar even wat tijd in te kunnen steken! Ik ben nog wat zoekende qua stijl. Maar hier zijn de eerste geboortekaartjes en naamposters! Zo fijn, van het ene idee struikel je dan ook zo ongeveer in het andere idee. Ergens op zolder heb ik nog een oude Wacom liggen. Hopen dat die nog doet! Want oooooew wat wil ik graag zelf tekenen. Met een muis werkt dat toch niet zo geweldig. Niet dat ik zo’n tekenwonder ben trouwens, maar het is fijn om kleine ‘kriebels’ te kunnen verwerken in mijn ontwerpen. Geeft het dan weer net wat extra’s! Leuk leuk leuk!

hip geboortekaartje confetti meisje

Ik was trouwens ook lekker op dreef met posters maken. Van geboorteposters / naamposters maken dwaalde ik af naar posters met quotes maken. Ook mooi vast even oefenen voor als ik ein-de-lijk een Silhouette Cameo heb 😉  (Ik duim me nog steeds een slag in de rondte!) !

En van daaruit kwam ik weer op een ‘datum poster’. Dat idee had ik ooit eens op Pinterest gezien. En nu kwam ik op DaFont echt het Per-fec-te font daarvoor tegen! Heerlijk hoe je dan van het ene ontwerp in het andere valt. Ik kwam wat moeizaam op gang, maar toen ik eenmaal los was… haha.

Belangrijke datums posterMocht je nou helemaal super enthousiast worden van deze leuke posters en kaarten. Dan kun je contact zoeken met Drukkerij Coenradi, daar werk ik 😉 . Oh man wat heb ik zin om meer moois te maken! Lang leve de vakantie, ook al heb ik die nog niet helemaal haha. Dit maakt veel goed! Fijn hoe je dan ineens kunt bruisen van energie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *