Etos eigen merk parfum!

Al een tijdje heb ik mijn favoriete geur (J’adore) op. En steeds als ik op het punt sta om het te halen komt er wel weer iets anders tussen wat eerst prioriteit heeft. Want tja J’adore is ontzettend lekker, maar ook erg duur. En toen was ik in de Etos om voor ‘even tussendoor’ een wat vriendelijker geprijsd geurtje te halen. En daar vond ik ineens wel drie lekkere geuren van de Etos zelf. Jeej!

etos eigen merk geurtjes geuren parfum

En dat was wel een leuke ontdekking na een tijdje ‘geurloos’ te zijn geweest 😉 . Deze kosten namelijk maar een tientje per stuk, voor 50 ml. En blijven nog een tijd hangen ook. Niet dat het na het opspuiten meteen ‘weg’ is. Je ruikt ‘m aan het eind van de middag nog steeds. Jeej!

Wat zegt Etos over haar geuren:
Jaja schaamteloos gekopieerd van de Etos site.

Dreamy garden
Een fris en fruitig geurbouquet van amaryllis, jasmijn en ylang ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Een vrouwelijke bloemengeur die je direct aan warme zomermiddagen in de tuin doet denken.
Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

Evening kiss
Deze moderne klassieker bevat een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Het warme, kruidige hart zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, terwijl peer en oranjebloesem het geheel toch heel elegant houden.
Belangrijkste geurnoten: roze peper, oranjebloesem, koffie

Sapphire sky
Deze lichte en transparante geur bevat een verkwikkende mix van citrusvruchten, bamboe en musk. Je beleeft direct een puur gevoel van frisheid en optimisme. Kortom: een luchtige vrouwelijke geur waar jijzelf en iedereen om je heen gewoon vrolijk van wordt.
Belangrijkste geurnoten: mandarijn, iriswortel en musk.

etos eigen merk geurtjes geuren parfum2

En wat vind ik ervan?
Nou lekker! Ook fijn dat ik eindelijk iets af te wisselen heb 😉 .
Dreamy garden is mijn absolute favoriet! Lekker zoet en toch fris. Fris&Vrolijk proof!

Daarna draag ik graag ‘Evening Kiss’. Deze is net iets ‘zwoeler’ ofzo haha. ‘Sapphire Sky’ pak ik het minst. Niet dat deze niet lekker is. Maar de andere twee vind ik lekkerder! Sapphire Sky is denk ik ook net iets poederiger (is dat een woord?). Nog steeds wel zoet, maar iets zalvender ofzo. Ik ben meer voor zoete en toch frisse geuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *