Tilly cadeautasje

Het kleine Tilly tasje uit het boek ‘Mijn Tas‘. Ideaal om een cadeaubon in weg te geven! Ik zag al een aantal leuke tasjes voorbij komen. Ook fijn om restjes stof mee te verwerken.

Tilly cadeautasje mijn tas elisanna

Tijd om ook eens het model uit te testen. En dat beviel goed. Zit in een wip in elkaar! Meer valt er eigenlijk ook niet over te zeggen dan: makkelijk, snel en gezellig!

Tilly cadeautasje mijn tas elisanna2Het was nog leuker geweest als het patroon doorliep. Maar daar had ik dan weer niet genoeg ‘restjes’ voor 😉 .

En nu ga ik lekker op weg naar het Sancho Weekend! Jeej! Eens kijken wat voor moois daar allemaal gemaakt zal worden.

3 gedachten over “Tilly cadeautasje

  1. Vandaag alweer de laatste dag van het Sancho Weekend, ik ben heel nieuwsgierig wat je in 1 weekend allemaal voor elkaar hebt gekregen…..ik wacht het hier in spanning af! Blijft leuk om te lezen en zo o.a. van je op de hoogte te blijven!!

    • Haha het was een leuk weekend. Niet zoveel af gekregen als ik had gehoopt. Ik onderschat nog steeds altijd hoeveel tijd het kost om iets van begin tot eind te maken haha. Het zal binnenkort op m’n blog te lezen zijn (zoekt nu even ergens tijd daarvoor… 😉 ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *