Omslagdoek voor Teun!

Mijn collega is bevallen van een mooie jongen: Teun!
Daar wilde ik graag een kraamcadeau voor maken.
Bij de geboorte van Jens en Lana heb ik toen van mijn schoonmoeder zelfgemaakte omslagdoeken gekregen. Mooie grote van 75 x 75 cm. En die gebruik ik nog steeds heel veel! En sindsdien is dat mijn favoriete kraamcadeau om te geven!

Omslagdoek Teun badcape jongen

Ik had nog een stuk mooie donkerbruine badstof over. En daar heb ik een turquoise satijnen biaisband bijgehaald. Helemaal mooi vind ik deze combinatie! Hopelijk vind mijn collega dat ook 😉 . Nog een gezellig strijkplaatje erop en klaar was die alweer!

Of nou ja.., alweer… Steeds verkijk ik me toch nog op de hoeveelheid werk. Dan denk ik: ah joh, doe ik effe! En dan ben je toch al snel 2 a 3 avonden verder voordat die daadwerkelijk af is 😉 . Nu in 2 avonden, want het patroon had ik al klaar liggen van deze omslagdoek. Daar hoefde ik niet opnieuw voor te tekenen. Dat scheelt dan alweer 🙂 .

Ik hoop dat Teun en zijn mama & papa deze omslagdoek lekker veel gaan gebruiken!

Omslagdoek Teun badcape jongen2

Mocht je ook zo’n mooie grote omslagdoek, naar eigen wens willen hebben?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *