Stoffenspektakel Zwolle

Het was weer zover, het Stoffenspektakel was weer in Zwolle. Jeej!
Deze keer zelfs de hele middag voor vrij gevraagd, in plaats van er in een uurtje over sjezen haha. En dat beviel!

stoffenspektakel maart 2016

En nog leuk geslaagd ook! In april mag ik met het Sancho naaiweekend mee. En daar moet natuurlijk een beetje voor voorbereid worden 😉 . Een goed excuus om eens wat uitgebreider op het Stoffenspektakel te neuzen.

En wat ben ik dan van plan te gaan maken de komende tijd?
Stofjes van links naar rechts:
Zwarte stof met een ruitpatroon erin geweven. Hier wil ik de Lora dress uit La Maison Victor van gaan maken. Gewoon een mooie en geklede jurk. Geschikt voor rouw en trouw, altijd handig om daar iets voor in de kast te hebben, want dat ontbreekt nu nog bij mij.
Lichtroze tricot met zilveren (!) sterren. Een hele dunne tricot met een beetje glinsterende zilveren sterren. Mooi! Hier wil ik de Dusty top uit La maison victor mee gaan maken. Ik moet even kijken of dat gaat lukken. Want ze hebben zo’n 10 cm minder geknipt dan waar ik om gevraagd (en voor betaald…) had 🙁 jammer!
Witte katoen met grijze sterren en mint katoen met witte sterren. Gewoon leuke fröbel stofjes. Komen vast van pas als ik weer iets knooierigs wil maken. Of nog een batch zeversjaaltjes. Lieve kleurtjes!
Een superzacht stofje, slangenleer patroon in beige. Hier wil ik de Roxy legging van gaan maken. Uit wederom de LMV, en nee ik word niet gesponsord haha. Je zou haast gaan denken dat ik La Maison Victor erg leuk vind 😉 .
Een mooie warm roze tricot. Hier ga ik de Copacabana rok uit LMV mee maken, dit patroon staat in dezelfde editie als de Sunny Pants. Een maxirok met zakken. Lijkt me lekker voor straks in de zomer.

stoffenspektakel maart 20162

Verder kwam ik bovenstaande twee stofjes nog tegen. Ik vond ze prachtig! Hier wilde ik sjaals van gaan maken. Maarrrrr nu ik thuis ben, heb ik een klein beetje spijt van deze twee. Want nu ik ze een paar keer door m’n handen liet gaan, begonnen ze al te ‘knetteren’. Super statisch! En ik ben nogal statisch aangelegd. Die combi gaat vrees ik vuurwerk opleveren 😉 . Moet nog even kijken wat ik daar mee ga doen. Want ze zijn wel prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *