KnipMode februari 2016

In december heb ik, via de Kruidvat actie, een abonnement afgesloten op de KnipMode en Knippie. En de eerste KnipMode is binnen! Jeej! Het is KnipMode 02 – februari 2016.

KnipMode 02 2016 februari review

En de eerste indruk… het viel een klein beetje tegen. Na het geweldige december nummer had ik natuurlijk ook torenhoge verwachtingen 😉 . Ook had ik op naailes nummers van vorig jaar gekeken en daar zaten leuke dingen tussen. KnipMode 02 2016 februari review2jpg

Het overzicht van de modellen die in deze KnipMode te zien zijn. Vooral die technische tekeningen vind ik fijn. Op de foto’s kun je toch niet altijd duidelijk het model zien. Soms door de houding, soms door de stof. Dan is zo’n technische tekening wel handig.

KnipMode 02 2016 februari review3

Ze hebben een item: rechtstreeks van de catwalk. Het idee is leuk. En de witte jurk vind ik ook wel geinig, maar of ik ‘m zal maken. Ik denk ’t niet.
KnipMode 02 2016 februari review4

Ze hebben een uitgebreide beschrijving hoe je deze broek in elkaar moet zetten. De perfect pants, noemen ze dat. Uh ja oké… het is niet mijn smaak. Maar het is wel duidelijk uitgelegd. Een beetje zoals je in La Maison Victor gewend bent.KnipMode 02 2016 februari review5

KnipMode 02 2016 februari review6

Het volgende item is meerdere patronen uit dezelfde stof. Het jurkje vind ik leuk (gaan we weer haha, ik vind meestal de jurkjes het leukst). De rest mwoa.KnipMode 02 2016 februari review7

Deze set kun je maken zonder patroon. Ook van de catwalk geinspireerd. Tja, ik zie mezelf er niet zo 123 in lopen.KnipMode 02 2016 februari review8

Voor wie van carnaval houden staat er nog een carnavals outfit in.KnipMode 02 2016 februari review10 KnipMode 02 2016 februari review11 KnipMode 02 2016 februari review12

Een heel stuk over kleding maken met nepleer.KnipMode 02 2016 februari review13 KnipMode 02 2016 februari review14

Het rokken gedeelte, met 5 rokken. De rode rok vind ik echt leuk leuk! Maar oi je bent 2.25 meter stof nodig… Wie weet is dit er nog 1 om ooit te maken. Ook de grijze rok vind ik wel geinig met die wikkeling.KnipMode 02 2016 februari review15

Dan is er nog een item: Stoffen maken het verschil. Maar uh, ik vind het basis patroon helemaal niets. Ik denk niet dat EEN stof dit leuk kan maken. Maar goed dat is mijn mening.

Het is leuk om de Knip door te bladeren en te lezen. Het enige wat ik uit deze uitgave zou willen maken is de rode rok. Die vind ik echt wel heel erg leuk!

Eén gedachte over “KnipMode februari 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *