Gratis video’s van La Maison Victor

Zojuist zag ik een mailtje van La Maison Victor (LMV) voorbij komen. Dat de komende tijd begeleidende stap voor stap video’s gratis beschikbaar zijn. Fijn!

La Maison Victor

Hier kun je ze bekijken. Onder andere een video van de Leather Sweater. En dat komt mij verrekte goed uit. Want die wil ik voor de kerst (morgen dus) nog voor Jens maken. Het patroon heb ik al overgenomen. Fijn dat ik met de video helemaal goed kan zien hoe en wat!

Verder kun je er video’s vinden van de Jessy Jurk en het Cloë vest. De Jessy Jurk vind ik wel echt heel leuk, misschien iets voor in de zomer straks. En ook zie je nog wat basic video’s. Handig als je helemaal nieuw bent met naaien.

Ja de La Maison Victor valt bij mij in de smaak! Mooie pasvormen zonder al te veel tralalala. Heerlijk! Ook hoe het tijdschrift eruit ziet, supermooi! En dan die duidelijke stap voor stap uitleg, met foto’s. Fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *