This is halloween…

Met Halloween heb ik weinig. Sterker nog, ik heb er helemaal niets mee.
Maar ooit heb ik op 3FM dit waanzinnige nummer van Only Seven Left gehoord.
En sindsdien luister ik ‘m elk jaar rond deze tijd. Gewoon omdat het kan.

Ik weet nog wanneer we ‘m hoorden. André en ik zaten ’s avonds laat in de auto. Geen idee meer waar we waren geweest, maakt ook niet uit 😛 . Goed, we zaten dus in de auto al een behoorlijk eind richting huis. Helemaal donker buiten. Lekker aan ’t kletsen. En toen kwam dit nummer…

We waren allebei met volle aandacht aan het luisteren. En oooh wat is dit nummer lekker! En wat ooooh hoe zeg ik dat… Dat gevoel! Het hele plaatje klopte. Zo in ’t donker rijdend over landweggetjes in de buurt van Marle. En nu elke keer als ik dit nummer hoor heb ik weer datzelfde speciale gevoel. Zoooo gaaf!

Maar goed leven gaat door. En na een tijdje vergeet je het alweer. Het jaar erop rond halloween zat ik weer te googlen hoe die band ook alweer heette. En jaar daarop weer. En dit jaar weer… Lang leve Youtube 😉 . Nu heb ik het nummer meteen in mijn ‘fijne nummers‘-lijstje gezet op Youtube. Kan ik ‘m ook niet meer vergeten. En hoor ik ‘m vaker dan eens per jaar haha, ook fijn! Want dit lijstje staat meestal aan als ik bezig ben met de naaimachine.

Dit nummer is trouwens gecoverd van Marilyn Manson. Maar doe maar geen moeite om die te zoeken. Want deze is leuker! Na een beetje googlen net kwam ik erachter dat de band Only Seven Left uit elkaar is, jammer! Eigenlijk kende ik de muziek van hun helemaal niet. Maar ik kwam er net mee aan het luisteren en dat klinkt best lekker! Jammer dat ze niet meer bij elkaar zijn. Maar lang leve Youtube kun je er nog van genieten!

Eén gedachte over “This is halloween…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *