The day after…

Afgelopen april kwam het idee om zelfgemaakte dingen op een markt te verkopen. Super! Geweldig! Wat leek me dat leuk! En spannend! En afgelopen weekend was het zover….

IMG_0774 copy

Maar oi wat viel dat tegen! Nu officieel, ik ben GEEN ‘marktmens’! Wat heb ik er een hekel aan om van die ‘hallo koop iets’ gesprekjes aan te knopen. Ik ben d’r dan ook bar slecht in. Laat mij maar lekker dingen maken 😉 Gaat me veeeeeeeul beter af.

Maar jeetje wat is er een tijd en energie in dat marktgedoe geslopen. Damn… we hadden de zolder af kunnen hebben als ik me hier niet zo druk om maakte… What a waste! Dit doe ik dus niet weer! Vanaf nu maak ik alleen nog dingen voor onszelf en als cadeautje. Maar niet meer om te verkopen. Het was leuk geweest om de ‘leuke-dingen-pot’ wat extra te kunnen spekken. Maar helaas viel dat tegen.

Eigenlijk heb ik alleen wat aan familieleden verkocht. En dat voelde niet fijn. Want die wil ik het liefste het gewoon geven! Hier, neem mee! 😛

Maar ja wat doe ik nu met alles wat ik gemaakt heb… Ik probeer het maar online te verkopen. Hier kun je zien wat ik nog te bieden heb 😉 . Nog niet alles staat erop, maar dat komt de komende tijd wel. En als dat op is, is het klaar! Als iemand me vraag iets te maken, oké. Maar dit niet weer!

Eén gedachte over “The day after…

  1. Wat jammer zeg maar helaas ook heel herkenbaar. Heb het 2 keer gedaan en precies hetzelfde verhaal.
    Familie die komt kopen wat je niet wilt omdat het niet goed voelt ze er voor te laten betalen en vreemde die wel kijken maar niet kopen of commentaar leveren als ze weglopen dat ze het b.v. prijzig vinden voor een hobbyvrouwtje (daarvan ga ik lichtelijk koken) De 2e keer wel redelijk verkocht maar leuk was het niet echt, wel gezellig gehad met de kraam naast me maar ja daar sta je niet voor 😉
    Ook ik ga weer gewoon lekker voor ons zelf en familie maken dan hou je er plezier in en dat is het belangrijkste.
    Hoop dat je nog wat verkoopt online.

    Groetjes Arjanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *