Gebreide colsjaal

Jaja ik ben een ‘lucky bastard!’ ๐Ÿ™‚ . Want ik heb deze mooie handgemaakte gebreide colsjaal gewonnen! Whoehoe!

Sjaal gewonnen

Via facebook deed ik mee met een actie van PomPom. En wauw, gewonnen!
Blij mee! Ik heb de sjaal nu al een week gedragen, en wat zit die lekker!
Ik heb normaal altijd een beetje ‘ruzie’ met colsjalen, want hoe draag je die dingen nou fatsoenlijk haha. Maar inmiddels geleerd dat die 2x omdoen leuk op mijn winterjas staat. En in 1x ‘los’ laten hangen leuk op een shirt staat. En lekker warm dat die is! Helemaal leuk met dat eigen labeltje erin!

Heb ik je al jaloers gemaakt haha? Helemaal niet nodig, want je kan ‘m ook gewoon bestellen. En wel hier, de webwinkel van PomPom.

PomPom is trouwens een initiatief van mijn oud collega Kim. We werkten samen bij reclamebureau Stijlgenoten. Zij was toen stagiair vormgeven. En Kim was iemand om in de gaten te blijven houden ๐Ÿ˜‰ wat ik dus ook gedaan heb haha. Wauw wat kan zij mooi tekenen. Ze heeft toen voor verschillende collega’s volgens mij ook portret tekeningen gemaakt. Vanaf een foto. Superknap! Daar heeft ze inmiddels haar eigen bedrijf in: Kimmy’s ontwerp & illustratie.

Wat is PomPom
PomPom isย een superleuke lifestyle pagina voor jonge vrouwen waar ze o.a leuke beautytips op kunnen vinden, inspiratie opdoen en leuke items kunnen kopen.

Jaja een beetje reclame, maar ik ben er zo blij mee. En het is zo’n leuk initiatief! Dan mag dat toch ๐Ÿ˜‰ .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *