Chicks Love Food!

Chicks Love Food, wat een geweldig kookboek hebben zij gemaakt!
Met per recept 5 ingrediënten of minder! Daar worden we blij van!
Eerder had ik hier al de kip pizzaiola uitgemaakt (lekker!).
En nu had ik lekkere carrot cupcakes gemaakt….

carrot cupcakes clf chickslovefood

…maar nu is dat nu net een recept wat exclusief voor het boek is. En dus niet op hun site te vinden is. Flauw he, die ‘kan’ ik dus even niet delen. Vind ik niet zo netjes. Maar gelukkig bestaat er internet en zijn er geweldige alternatieven! Zoals deze (welke trouwens ook een erg leuke blog is!) of deze of deze, geen cupcake maar dat kun je vast ook wel in cupcake vormpjes doen.

Anyhow… het gemaakte recept uit het boek was wel oké. Maar het was een recept met zonnebloemolie. Tja ik ben erachter dat ik cupcakes met boter toch wel wat lekkerder vind dat met olie! Kun je bij een recept gewoon de olie klakkeloos vervangen door boter? Of zit daar nog een soort ‘regel’ aan?

De lekkerste carrot cake die ik ooit gemaakt heb, was naar recept van Mascha van Beautygloss. Ik kan de video daar 123 niet van terugvinden, dat recept is denk wel zo’n 6 jaar geleden online gezet haha. Maar ik heb het recept in mijn oude receptenschriftje overgenomen 😉 . Hmmz… binnenkort die maar weer eens opzoeken en maken!

Eén gedachte over “Chicks Love Food!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *