Wat heeft 2014 mij gebracht?

Bij het afsluiten van het jaar komt er altijd weer het moment waar je even gaat nadenken wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. En dat is dit jaar niet anders 😉 .

Jens & Lana
Natuurlijk was 2014 het jaar dat in teken stond van onze mooie tweeling! Ze kwamen veels te vroeg ter wereld. Maar alles gaat nu goed. Wat zijn we blij met ze! En wat zijn ze alweer groot geworden! Bij de geboorte verzopen ze nog in maatje 44 en nu zitten ze al in maat 74. Van 1550 en 1620 gram naar ongeveer 7,5 kilo! Kanjers he! Jup we zijn ontzettend trots op ze!

Huis
We wonen nu ruim een jaar in dit huis. En wat bevalt het goed! Maar er moet nog wel het 1 en ander gebeuren qua klusjes. Van die dingen die steeds blijven liggen. Nu was afgelopen jaar natuurlijk een heel gek jaar voor ons. Hadden we onze handen vol aan andere dingen 😉 . Maar komend jaar wordt het toch tijd om dingen aan te gaan pakken.

Fris & Vrolijk
Wat vind ik het fijn om te kunnen bloggen! Het motiveert me om ook daadwerkelijk iets te gaan maken. In plaats van alleen maar denken: Dat zou ik wel willen maken. En ’t vervolgens niet doen haha. Het is een mooie stok achter de deur. Ook superhandig voor mezelf om dingen (patronen, recepten e.d.) terug te vinden. Eigenlijk is het meer een soort persoonlijk archief geworden hihi. Ik hoop er volgend jaar net zoveel inspiratie van te krijgen en mooie dingen te gaan creeëren!

Fijne oudjaarsdag en tot in 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *