Hoe nu verder

We krijgen veel vragen over hoe het nu gaat. Dus bij deze even een update.
Jens & Lana liggen nu 2 weken in het ziekenhuis Almelo.
En eigenlijk is er nog niet veel veranderd.

foto (1)

Het waarom Jens zo veel huilt is niet helemaal duidelijk. Het wordt toch steeds weer op de prematuriteit geworpen. Jens huilt dus nog steeds erg veel. Hij heeft ook nog steeds veel last van krampen en ook spuugt hij nog veel. Sinds een paar dagen proberen we het inbakeren bij hem. Want in zijn slaap of als hij in slaap moet vallen dan ‘maait’ hij veel met zijn armen. Waardoor hij steeds van zichzelf schrikt. Dus met het inbakeren word gekeken of hij daardoor rustiger kan worden. Het is zo’n lief kereltje als hij niet zoveel last heeft. Dus we hopen dat het gaat werken!

Met Lana gaat het ondertussen wel wat beter. Ze heeft nog wel veel last van krampen. Maar over het algemeen gaat het goed. Ze kan goed slapen. Zelfs van 23.00 uur tot 07.00 uur 🙂 .

De eerste tijd hebben ze allebei op een eigen kamer gelegen. Maar sinds een paar dagen liggen ze weer bij elkaar op de kamer. Om te kijken of dit kan. Het lijkt tot nu toe nog redelijk goed te gaan.

Hoe nu verder?
Aankomende zaterdag met de voeding van 11.00 uur halen wij ze op uit het ziekenhuis. Dan mogen ze een dag bij ons thuis zijn, een proefverlof. En zondag brengen we ze dan weer naar het ziekenhuis.

Waarschijnlijk komen ze aankomende week helemaal thuis. Dan zullen we meer hulp aan huis krijgen in de vorm van fysio en pedagogische hulp. Het liefst wil ik ze natuurlijk thuis hebben, maar ik ben er ook wel erg ‘schrikkig’ voor geworden. Dag & Nacht huilen gaat je niet in de koude kleren zitten… We zullen zien hoe alles gaat lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *