Jens & Lana – Update

Het gaat goed met onze kanjers! Ze groeien lekker en er wordt voorzichtig alweer gesproken over een overplaatsing naar Almelo…

Lana krijgt inmiddels alweer 8 voedingen van 15 ml per keer! Na 5 dagen geen voeding te hebben gehad, heeft ze daarna 3 dagen 1 ml per 2 uur gekregen. Toen dit goed ging kreeg ze 8 keer 5 ml. De dag daarna 8 keer 10 ml. En nu dus al 8 keer 15 ml! Yes!

Ook heeft ze haar verzorger goed aan het werk gezet. Deze vond dat ze nog wat te weinig ontlasting had gehad. Daarom kreeg ze een klysma. Meteen werd de verzorger getrakteerd op heeeel veeel ontlasting… door de hele couveuse… πŸ˜‰ En nu gaat het daar dus ook weer goed mee. Het moest even op gang worden geholpen.

Verder ligt ze vooral de hele tijd erg schattig te zijn πŸ™‚ . Maar ze weet wel goed wat ze wil, als ze het er niet mee eens is dan zul je dat merken ook! Pittig! πŸ™‚

Ook Jens gaat het goed af in zijn wieg! Precies op de tijden dat hij voeding moet krijgen wordt hij wakker en zet het op een schreeuwen. ETEN NUHU haha. En als wij hem verschonen dan vind hij het grappig om zodra de schone luier dicht zit (Of als er heel even een halve seconde geen luier onder meneer ligt..). Deze meteen weer vol te gooien. Om ons wat extra te laten oefenen zeg maar πŸ˜‰ . Vandaag was het zelfs zo erg, dat meneer tot 3 keer toe een nieuwe luier achter elkaar kreeg.
Jens zullen we afspreken dat je dat niet meer gaat doen? πŸ˜‰

Verder krijgt hij vaak met een fopspeen wat mamamelk. Wat hij met smaak opsabbelt! Ook aan de borst heeft hij er al een paar keer wat druppels uit gekregen! Eigenlijk is hij nog wat te jong hiervoor, maar hij oefent het goed!

Met ons gaat het ook langzaam aan weer iets beter of nou ja rustiger in ieder geval.
Al moet ik nog wel een keer weer terugkomen bij de gyn aankomende week. Vrijdagavond ging het even niet helemaal goed. Nadat we Lana hadden bezocht had ik bij de verzorgers daar aangekaart dat ik me niet helemaal geweldig voelde (zacht uitgedrukt). Ik kon toen om half 9 ’s avonds gelukkig meteen terecht op de afdeling en er zou een gynaecoloog komen. Helaas voor mij, was deze erg druk en werd ze steeds weggebelt. Pas om half 2 ’s nachts kwamen ze… Ik zat er toen al helemaal doorheen (net als AndrΓ©). Met de echo zagen ze dat er inderdaad nog iets in mijn baarmoeder zit. Ze konden niet goed zijn of dat het een groot stolsel is of toch nog (weer) placenta rest… πŸ™ Ze willen het even een paar dagen aanzien, kijken of het vanzelf weg gaat of dat er wederom een operatie nodig is. Al is het maar een ‘korte’ operatie. Er zit te veel risico aan, omdat dit een derde operatie in korte tijd zou worden. Die willen ze mij liever besparen. Maar ja vorige keer dachten ze ook dat het alleen een stolsel was, en bleek het ook toch nog een placenta rest te zijn. Dus we zullen het wel zien volgende week.

EΓ©n gedachte over “Jens & Lana – Update

 1. Hallo Jolanda enAndre
  We hebben het allemaal gelezen en gezien
  Van harte gefeliciteerd met twee prachtige kindjes
  Wat fijn dat het zo goed gaat ook met de mama en papa
  T ja wel vermoeiend maar zeer de moeite waard
  We blijven jullie volgen hier of via Rianne
  Liefs Klaas en Heddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *