Sewing Saturday: Omslag blog agenda

Een tijdje geleden liet ik mijn zelfgemaakte blogagenda al zien.
En nu zit er een mooie hoes omheen. In Fris & Vrolijk-proof kleuren ;).

omslag blogagenda

Deze omslag heb ik op dezelfde manier gemaakt als eerdere boekomslagen.
Super simpel om te doen. Al denk ik nog steeds: Ach is zo gedaan. En dan ben je alsnog weer een paar uur kwijt. Er gaat bij mij altijd meer tijd in kwijt met stof uitzoeken en patroon overnemen etc. dan ik erg in heb. Voordat ik dan echt aan het naaien ben…. Op de 1 of andere manier vergeet ik altijd dat dat ‘voorwerk’ ook tijd kost.

Dit vrolijke stofje is van Stenzo. Ik heb ‘m ook al gebruikt bij mijn warmtekat.
En dat zijn maar kleine projectjes. Ik had 1 meter gekocht, dus er is nog heel veel over!
Dus ongetwijfeld dat je dit stofje hier nog een keer ziet verschijnen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *